Büyükşehir boksörlerinin gözü Balıkesir´de

Büyükşehir Boks Takımı, Balıkesir´de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası´na hazırlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtsporlu boksörler rotayı Balıkesir`e çevirdi. 4 Şubat tarihinde Balıkesir`in Gönen ilçesinde yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası`nda, Büyükşehirli boksörlerin hedefi madalyalarla şehre dönmek.

ARICAN ANTRENMANI ZİYARET ETTİ
Sporun birçok branşında başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtspor, boks dalında da oldukça iddaalı. Katıldığı birçok şampiyonada başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtspor Boks Takımı, Balıkesir`de yapılacak olan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası`na 12 sporcusu ile katılacak. Çalışmalarını Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri Atatürk Spor Salonu`nda sürdüren boksörlerin son antrenmanını Büyükşehir Gençlik ve Spor Şube Müdürü Nurettin Arıcan ziyaret etti. Boks takımının aldığı sonuçlardan memnun olduklarını ifade eden Nurettin Arıcan, Balıkesir`de yapılacak şampiyonadan da başarılı sonuçlar beklediğini belirtti.

 

ÖZKAR, BOKSÖRLERİNDEN MEMNUN
Nurettin Arıcan`ın antrenmanı ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Boks Takımı antrenörü Recep Özkar, “Yaptığımız turnuvalarla eksiklerimizi görme fırsatı buluyoruz. Balıkesir`de yapılacak olan şampiyonaya haftanın 5 günü antrenman yaparak hazırlanıyoruz. Sporcularımızın performansından son derece memnunum. Boksörlerimizin yakın bir gelecekte ilimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum” dedi.

TURNUVADA KATILACAK SPORCULAR
44,5 kg Volkan Pepe, 46 kg Devrim Bal, 46 kg Mehmet Topçakan, 48 kg Yasin Yılmaz, 50 kg Göksel Kuş, 52 kg Murat Çetin ve Mustafa Gündüz, 54 kg Harun Ataç, 60 kg Hüseyin Ataç, 63 kg Fahri Ömeroğlu, 66 kg Samet Ataç, 80 kg Uğur Günay.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!