Büyükşehir Belediyespor Taekwon-do Takımı`nda Kemerler değişti

Taekwon-do Federasyonu`nun 2005 faaliyet programında yer alan GIP terfi sınavının ilki, Olimpik Buz Sporları Salonu`nda gerçekleştirildi.

Yapılan sınav sonunda 53 sporcu bir üst kuşağa terfi etti.

ÖĞRENCİLER BAŞARILI
İl Temsilcisi Erdoğan Göçer başkanlığında toplanan sınav komisyonunda, antrenör Cemal Temel, yardımcı antrenör Musa Temel, yardımcı antrenör ve bölge hakemi Volkan Sersan ile yardımcı antrenör Fatih Gül yer aldı. Sporcu velilerinin de yakından takip ettiği sınavda öğrencilere, Taekwon-do ile ilgili güncel bilgilerden tarihçesine, kuşak anlamlarından poomse ve temel tekniklere kadar bir çok konuda sorular yöneltildi. Sınava katılan öğrencilerin büyük çoğunluğunun sorulara doğru cevap vermesi hocalarını oldukça mutlu etti.

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
Yaklaşık 4 ay önce kurulan Kocaeli Büyükşehir Belediyespor Taekwon-do Takımı`nda 7 ile 45 yaşları arasında 60 sporcu bulunduğunu belirten Belediyespor Kulüp Başkanı Cemal Şişman, “Kayıtlarımız halen devam ediyor. Amacımız gençlerimize hizmet etmek, kötü alışkanlıklardan arındırmak, sporun çeşitli dallarına yönlendirmek” dedi.
Kayıt yaptırmak isteyenler, Olimpik Buz Sporları Salonu`na giderek başvuru yapabilir. Kayıt için nüfus kağıdı aslı ve 3 resim getirmeleri yeterli. Kursların aylık ücreti ise sadece 15 YTL. Antrenmanlar pazartesi, çarşamba ve cuma günleri 19.00-21.00 saatleri arasında yapılıyor. 

ATATÜRK KUPASI`NA HAZIRLIK
Öte yandan haziran ayı içinde yapılması programlanan Atatürk Kupası`nda ilimizi temsil edecek olan Büyükşehir Belediyespor Taekwon-do Takımı hazırlıklarını sürdürüyor. Minikler kategorisinde, 8 -10 yaş arasındaki sporcuların katılacağı şampiyonaya, Büyükşehir Belediyespor 25 sporcu ile katılacak. Atatürk Kupası`nda başarılı sonuçlar almayı hedeflediklerini belirten Taekwon-do baş antrenörü Cemal Temel şu değerlendirmeleri yaptı:

SALON MEMNUNİYETİ
“Çalışmalarımızı çok rahat ve sağlıklı bir ortamda sürdürüyoruz. Büyükşehir Belediyemiz bizlere her takıma nasip olmayacak bir çalışma salonu imkanı sundu. Öncelikli hedefimiz gençliğe hizmet etmek, onları spor yapmaya yöneltmek. Daha sonraki hedefimizse, büyük başarılara imza atarak Taekwon-do sporunda ilimizin adını üst sıralara taşımak.” Cemal Temel ayrıca, resmi törenlerde gösteri yapabilecek bir Taekwon-do Gösteri Takımı kurmayı da hedeflediklerini vurguladı.


BİR ÜST KEMERE YÜKSELEN SPORCULAR
Beyaz kemerden sarı-yeşil kemere geçenler:
Eyüp Yurttaş, Yasir Alpay, Emre Başköylü, Ramazan Baştürk, Mehmet Derya Türk, Osman Koçal, Kübra Taş, Yunus Başköylü, Muhittin Tandoğan, Huzeyfe Yıldırım, Zekeriya Temel, Erkan Temel, Hayati Kös, Süreyya Baran.

Sarı-yeşil kemerden yeşil kemere geçenler:
Aykut Avcı, Ali Kenan Gülmez, Alperen Selçuk, Mesut Dalkılıç, Ümit Avcı, Oğuzhan Kaşıkçı, Çağatay İslam, Selim Topal, Sercan Topal, Salih Tandoğan, Adem Piştofoğlu, Caner Kale, Semih Kesici, Semih Taner Gören, Yılmaz Gönen, Serkan Can Çetinkaya, Mahmut Dertlioğlu, Salih Dertlioğlu, Yaser Yılmaz, Onur Furuncu, Recep Çakal, Ahmet Günal, Ramazan Burak Alagöz.

Yeşil kemerden yeşil-mavi kemere geçenler:
Berna Bayram, Afra Bayram, Yusuf Ali Özkar, Berat Seçkin, Muhammet Pehlivan, Zehra Temel, Burak Temel, İrem Çorak, Gülden Kınacı, Özge Pehlivan, Fatma Özkar, Nebahat Turan, Ümit Kınacı, Bilal Temel, Esma Temel.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!