Büyükşehir Belediyesi bugüne kadar 37 belediye ile protokol imzaladı.

Sadece 7 belediye kaldı. İlçe ve belde belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında geçtiğimiz ay başlayan devir teslim görüşmeleri önceki gün de devam etti. Hereke, Kirazlıyalı, Tavşancıl ve Kandıra Belediyeleri`nin başkan ve yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman başkanlığındaki Büyükşehir heyeti ile görüştü...

Sadece 7 belediye kaldı
İlçe ve belde belediyeleri ile Büyükşehir Belediyesi arasında geçtiğimiz ay başlayan devir teslim görüşmeleri önceki gün de devam etti. Hereke, Kirazlıyalı, Tavşancıl ve Kandıra Belediyeleri`nin başkan ve yöneticileri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman başkanlığındaki Büyükşehir heyeti ile görüştü. Önceki günkü belediyelerle birlikte toplam 37 belediye ile protokol imzalanırken, geriye sadece Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova ve Şekerpınar Belediyeleri ile İzmit merkezde bulunan Saraybahçe ve Bekirpaşa Belediyeleri kaldı. Yetkililer bu görüşmelerin de en kısa sürede gerçekleştirileceğini söyledi. Görüşmeler tamamlandıktan sonra halen 3 bini geçen Büyükşehir Belediyesi`nin personel sayısı, daha da artmış olacak.

HEREKE:
Hereke Belediyesi adına görüşmelere: başkan Esener Maçil, Hesap İşleri Müdürü Erkin Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Ahmet Yeşilyurt, Teknik Hizmetler Sorumlusu Turgay Çelik, Personel Şefi Ümran Topsakal katıldı.

TAVŞANCIL:
Tavşancıl Belediye Başkanı Eşref Öner, başkan yardımcısı Fatih Dikici, başkan danışmanı Ekrem Öztürk ve Fen İşleri Müdürü Müjgan Özdemir ile belediyeden Büyükşehir`e verilecek işçileri ve sayısını görüştü.

KİRAZLIYALI:
Kirazlıyalı Belediye Başkanı Cevdet Şahin, Büyükşehir`deki görüşmelere, belediye meclis üyeleri Süleyman Çakır ve İbrahim Çırpan`la birlikte geldi.

KANDIRA:
Kandıra Belediyesi Fen İşleri Müdürü Asım Filiz, Hesap İşleri Müdürü Hilmi Altınay ve Yazı İşleri Müdür Vekili Sami Özoğul, Kandıra Belediyesi`nden devir teslim görüşmelerine katılan isimler oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!