Büyükşehir Belediye Başkanı`nın eşi, hediye dağıttı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle huzurevinde kalanlara hediye dağıttı.

Hediye dağıtımına AK Parti Kadın Kolları üyeleri de katıldı.

YAŞLILAR SEVİNDİRİLDİ

Huzurevinde yapılan etkinliği katılan kadınlar, önce yaşlılarla bir süre sohbet edip, onların gönlünü aldı. Daha sonra hazırlanan paketlerin dağıtımı yapıldı. Huzurevi sakinlerine Dünya Kadınlar Günü nedeniyle dağıtılan hediye paketleri, kısa süreli duygulu anların yaşanmasına neden oldu. Hediye paketlerinin dağıtımından sonra, müzik eşliğinde huzurevi sakinleri dans edip, eğlendi. Kendilerinden geçen huzurevi sakinleri, sadece belli günlerde değil, sürekli hatırlanmak istediklerini söylediler.

Huzurevi sakinlerinin gönlünü alan Behiye Karaosmanoğlu, yaşlıları unutmamak gerektiğini belirterek, “Bunlar bizim anne ve babalarımız. Yarın bizlerde onlar gibi olacağız. Unutulmak istemiyorsak, bu insanları bizim unutmamamız gerekir” dedi.