Büyükşehir baskete 3 takviye daha yaptı

Büyükşehirli Kağıtspor lig hazırlıklarını sürdürürken, takviye yapmaya da devam ediyor

Bu yıl ilimizi Deplasmanlı Bayanlar Bölgesel Basketbol Ligi´nde temsil etmeye hazırlanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı, lig hazırlıklarını yoğun tempo içinde sürdürürken, kadrosunu güçlendirmeye de devam ediyor. Son olarak 3 yeni oyuncu daha Büyükşehir Kağıtspor takımına dahil oldu.

SERAP SEVDA YUVAYA DÖNDÜ
Büyükşehir Kağıtspor Bayan Basketbol Takımı 2007-2008 sezonu çalışmalarını İzmit Atatürk Spor Salonu´nda yaptığı antrenmanlarla sürdürüyor. Yeni bir ekiple bu yıl ilk kez ligde mücadele edecek olan Büyükşehir Kağıtspor, son olarak kadrosuna 3 yeni isim daha dahil etti. İlimiz basketbol severlerin yakından tanıdığı, bir zamanlar Kocaelispor forması da giyen Serap Sevda, bu yıl Büyükşehir Kağıtspor için ter dökecek. Son olarak Tarsus Belediyesi forması giyen Serap, 1.80 boyunda ve 62 kilo. 4 numara oyuncusu olarak görev yapan Serap, 2 Temmuz 1977 İzmit doğumlu.  

SENEM, AMERİKALI BASKETÇİLERİ ANDIRIYOR
Büyükşehir´in diğer iki transferleri ise İstanbul´dan. Bunlardan birisi Senem Sultan Güvenciler. Bakırköy Spor Kulübü´nden gelen Senem, Amerikalı basketbolcuları andıran bir stile sahip. 10 Şubat 1989 Bartın doğumlu olan genç sporcu, 1.73 boyunda ve 60 kilo ağırlığında. Yaklaşık 12 yıldır basket oynayan Güvenciler forvet olarak görev yapıyor.

BEŞİKTAŞ´TAN BUĞÇE NEHİR
Mavi beyazlı takımın diğer İstanbullu transferi ise Buğçe Nehir. Yaklaşık 7 yıldır basketbol oyanayan Buğçe, Beşiktaş´tan transfer oldu. 3 Ocak 1989 tarihinde İstanbul´da dünyaya gelen Buğçe Nehir, 1.74 boyunda, 59 kilo. Genç sporcu forvet mevkiinde görev yapacak.

KOCAELİ´NDE OLMAKTAN MUTLULAR
Yeni transferlerinden Serap Sevda, Senem Sultan Güvenciler ve Buğçe Nehir, Büyükşehir Kağıtspor camiasına katılmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Hedefi olan ve kaliteli sporculardan oluşan bir takıma transfer olduk. Antrenör Caner Yıllar´ı da yakından tanıyorduk. Kocaeli´ndeki spor potansiyelini iyi biliyoruz. Bu yüzden burada olmaktan dolayı da son derece mutluyuz. İnşallah Büyükşehir Kağıtspor forması altında 1. lige kadar yükseliriz” şeklinde görüş belirttiler.

DAMLA KUM, BESYO´YU KAZANDI
Öte yandan Büyükşehir Kağıtspor Basketbol Takımı´nda Damla Kum sevinci yaşanıyor. Bu yıl ilimize gelerek Büyükşehir´e transfer olan Damla Kum, Kocaeli Üniversitesi BESYO Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü´nü kazandı. Damla´nın spor hayatıyla birlikte tahsil hayatını da Kocaeli´nde sürdürecek olması hem takım arkadaşlarını, hem de teknik heyeti son derece mutlu etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!