Büyükşehir atıcılıkta da var

Büyükşehir Kağıtsporlu atıcılar Trap ve Skeet dallarında birinci oldu

Sporun birçok dalında faaliyet göstererek başarılı sonuçlara imza atan Büyükşehir Kağıtspor, bu başarılarını Atıcılık ve Avcılık dalında da sürdürdü. Kocaeli kulüpler arası trap ve skeet atışları katılan Büyükşehir Kağıtspor Trap ve Skeet dallarında şampiyon oldu. 

8 KULÜPTEN 65 SPORCU KATILDI
Atıcılık ve Avcılık İl Temsilciliği faaliyet programında yer alan ve her yıl geleneksel olarak yapılan, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü´nün destek verdiği Kocaeli kulüpler arası trap ve skeet atışları şampiyonası Büyükşehir Belediyesi Atış Poligonu´nda yapıldı. Şampiyonaya Büyükşehir Kağıtspor, Öz Kuruçeşme Atıcılık, Merkez Atıcılık, Karamürsel Avcılık Atıcılık, Büyük Derbent Avcılık Atıcılık, Uzunçiftlik Avcılık Atıcılık, Kocaelispor ve Hereke Avcılık Atıcılık olmak üzere 8 kulüpten 65 atıcı katıldı.

TRAP VE SKETT´TE BÜYÜKŞEHİR 1 NCİ OLDU
Atıcılar, Trap, Skeet ve Avcıbaşı kategorilerinde dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Şampiyonada baş hakemler Emre Güray ve Erdal Özel nezaretinde 9 hakem görev yaptı. Atışlar sonunda Büyükşehir Belediyesi Trap ve Skeet, Karamürsel ise Avcıbaşı kategorisinde takım halinde şampiyonluğa ulaştı. Genç atıcılar arasında ise trapta Faruk Özkanlı, skeette Hasan Erdoğmuş, avcıbaşı´nda ise Berkan Matlar birinci oldu. Dereceye giren takımlara kupa verilirken, ferdi atıcılara madalya verildi.

Avcıbaşı Takım sıralaması :
1- Karamürsel Avcılık Atıcılık 59 puan
2- Öz Kuruçeşme Atıcılık 58 puan
3- Hereke Avcılık Atıcılık 56 puan

Skeet Takım sıralaması :
1-Büyükşehir Kağıtpor 93 puan
2-Merkez Atıcılık 62 puan
3- Büyük Derbent Avcılık Atıcılık 45 puan

Trap Takım sıralaması :
1-Büyükşehir Kağıtpor 117 puan
2- Öz Kuruçeşme Atıcılık 94 puan
3- Hereke Avcılık Atıcılık 80 puan

Bizi;
sosyal medyada takip edin!