Büyükşehir, asfalt yama ekipleri kurdu

Yaz aylarında alt yapı çalışmalarına ağırlık veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış aylarını dikkate alarak asfalt yama ekipleri oluşturdu.

Ekiplerin tek işi, Fen İşleri Daire Başkanlığı ile İZGAZ ve İSU gibi belediyeye bağlı birimler tarafından kazılan çalışmaların üzerini kapatmak, yolları asfaltlamak olacak.

SARAYBAHÇE`DE BAŞLADI

Kazı çalışmaları nedeniyle vatandaşların toz ve çamur çilesi çekmesine engel olacak olan ekipler, 20`şer kişiden oluşuyor. Saraybahçe ve Bekirpaşa`da ayrı ayrı bölgelerde görev yapan ekiplerden Saraybahçe ekibi çalışmalara başladı. Ekipler ilk iki günde Turgut Mahallesi`ne bağlı Bağlar Yolu Sokak ile Vehbi Demirel Caddesi`nde yama çalışması yaptı. Bekirpaşa`da çalışacak ekip ise bayram sonrası start verecek.

ASFALT YARDIMLARI SÜRÜYOR

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi`nin gerekli yama çalışmalarını gerçekleştirmeleri için ilk kademe belediyelerine asfalt malzemesi yardımları da aralıksız devam ediyor. Tüm ekipler, kış kendini göstermeden yolları çamurdan kurtarmaya çalışıyor.