Büyükşehir araç filosunu güçlendirdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mevcut araçların bir çoğunun benzinli oluşu, fazla bakım gerektirmesi ve sayıca yetersiz olması nedeniyle araç filosunu zenginleştirdi.

Çeşitli özelliklerdeki 2005 model 60 yeni araç yıl sonuna kadar kiralandı.

TAMAMI DİZEL
Büyükşehir Belediyesi, yeni araçları bugün Antikkapı Restaurant önünde teslim aldı. Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman tamamı dizel olan araçların bir kısmını bizzat test ederken, sadece mazot ve şoför ihtiyacının belediye, diğer masrafların ise şirket tarafından karşılanacağı ifade edildi.

VERİMİ ARTIRACAK
Yeni araçlar özellikle araç bakım ve yakıt giderlerinde önemli miktarda tasarruf sağlamasının yanı sıra, Büyükşehir Belediyesi`nin iş gücü ve verimini de artıracak. Kiralanan araçlardan 13`ü kamyonet, 1`i kamyon, 3`ü minibüs, 43`ü ise binek otomobilden oluşuyor.