Büyükşehir Akbal Mahallesi´ni asfaltladı

Kandıra ilçesine bağlı 1.5 km uzunluğundaki yol 32 yıl sonra ilk kez hizmet gördü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Fen işleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, ilçe, belde ve köylerdeki  yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Ekipler önceki hafta da Kocaeli´nin incisi Kandıra yollarındaydı. İlçenin 32 yıldır hizmet yüzü görmeyen Akbal Mahallesi´nde asfalt çalışması gerçekleştirildi. Yol Yapım Bakım Onarım Şube Müdürlüğü ekipleri 1,5 kilometre uzunluğundaki yola yaklaşık bin ton sıcak asfalt ile kapladı.

MUHTAR´DAN TEŞEKKÜR
Akbal Mahalle Muhtarı Salih Eren, yıllar sonra hizmet almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Muhtar Eren, “Bu yol 32 yıldır bu halde duruyordu. Sorunumuzu Büyükşehir´e ilettik. Aslında çok fazla ümitli değildik. Ama kısa süre içinde Büyükşehir greyderini mahallemizde görünce çok sevindik. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.