Büyükşehir, AB Bilgilendirme toplantılarına Kandıra`dan start veriyor

Türkiye`nin Avrupa Birliği`ne üye olması durumunda yerel yönetimleri nelerin beklediği konusunda ciddi çalışma içinde olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu çerçevede halkı konuyla ilgili bilgilendirme turları başlatıyor.

“Avrupa Birliği`ne Doğru Bilgilendirme Toplantıları” adı altında bir dizi konferans düzenleme kararı alan Büyükşehir Belediyesi, ilk bilgilendirme toplantısına 10 Mart Perşembe günü Kandıra`dan start verecek.

KONUŞMACI CAN BAYDAROL
Marmara Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Can Baydarol`un konuşmacı olarak katılacağı ve “Avrupa Birliği-Türkiye: Geleceğimiz ve Projeler” konulu konferans saat 18.30`da Turan Güneş Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek.

Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra Belediyesi ve Kandıra Meslek Yüksekokulu`nun da katkı vereceği konferansa, Kandıra`daki sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Kandıralı muhtarlar da izleyici olarak katılacak.