Büyükşehir 6 dükkan sattı

Belsa`da bulunan 6 dükkan alıcı buldu, yarın yeniden ihale var

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Belsa´da kendisine ait 43 dükkandan 20 tanesinin ihalesini bugün gerçekleştirdi. Genel Sekreter Münir Karaloğlu başkanlığında gerçekleştirilen ihalede 6 dükkan daha satıldı. 9 Kasım Perşembe günü 23 dükkan için ihale yapılacak.

702 BİN YTL GELİR ELDE EDİLDİ
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığı tarafından satışa hazır hale getirilen 20 dükkandan 6 tanesi için 8 kişi teklif verdi. Zemin Kat 3-4 Blok´ta bulunan 30 Nolu dükkanı 107 bin YTL ile M.Erkan Metin, 31 nolu dükkanı 78 bin YTL´ye Şefik Gür satın aldı. 34 ve 40 Nolu dükkan satışına Fikret Gündüz ile Metin Şen Teklif verdi. 34 Nolu dükkan 175 bin YTL, 40 Nolu dükkan ise 180 bin YTL karşılığında Fikret Gündüz´e, 61 nolu Dükkan  69 bin 5 YTL ve 64 Nolu dükkan 63 bin 5 YTL´ye Kazım Görenekli´ye satıldı. Büyükşehir Belediyesi 6 dükkandan toplam olarak 702 bin 10 YTL gelir elde etti.

23 DÜKKAN YARIN İHALE EDİLİYOR
Bugün ihaleye çıkardığı 20 dükkandan 6 tanesini satan Büyükşehir Belediyesi, 9 Kasım Perşembe günü elindeki diğer 23 dükanı ihaleye çıkarılacak. Büyükşehir Belediyesi Encümen Salonu´nda gerçekleştirilecek olan dükkanların ihalesinde, katılımın yüksek olması bekleniyor.