Bütün köy yolları asfaltlanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri arı kovanı gibi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Köye Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri, köy yollarını asfaltlamak için yoğun çalışmalarını sürdürüyor. Yaz sezonu boyunca bin 600 kilometre yol yapılacağı belirtilirken, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün köy yollarının asfaltlanacağını söyledi.

SEPETÇİ-AKÇAOVA ARASI ASFALTLANDI
Köye Hizmet Daire Başkanlığı ekipleri, yolların onarım ve bakım çalışmalarını aralıksız sürdürürken, 7 ayrı noktada yapılan çalışmalar yaz sezonu boyunca devam edecek. Belirlenen program doğrultusunda Sepetçi-Akçaova arasındaki 34 kilometrelik yolun asfaltlanma çalışmaları tamamlandı. Bu köyler arasındaki yolda hiçbir sorun kalmazken, ekipler Akçaova – Çal arasındaki 19 km`lik yolu, yama asfalt ve bakım onarım çalışmalarına başladı.

BÜTÜN YOLLAR ASFALTLANACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yerel ve yerinde hizmetin kendini gösterdiğini belirterek, yaz sezonu boyunca bütün köy yollarını asfaltlayacaklarını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Bu kenti köyü, beldesi, kasabası ve şehri ile birlikte kalkındıracağız. Ayırım yapmadan her yere hizmet vereceğiz. Bütün köy yollarımız asfaltlanınca, ulaşım açısından hiçbir sorunumuz kalmayacak” dedi.
Köye Hizmet Müdürlüğü ekipleri Kocaeli`ye bağlı 246 köy ve 348 yerleşim biriminde bin 600 km`lik alanda yaz boyunca belirlenen program doğrultusunda çalışarak, asfaltlanmamış, bakım ve onarımı yapılmamış yol bırakmayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!