Bulmacayı çözdüler, tatil zamanı tatil kazandılar

Büyükşehir Dergisinde yayınlanan bulmacayı doğru çözerek kura çekimini kazanan Üçer ailesi ...

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından iki ayda bir çıkartılan Büyükşehir Dergisi  bulmacasını doğru çözenler tatil kazanmaya devam ediyor. Derginin 2007 Ocak-Şubat sayısı bulmacasını doğru çözen Ahmet Üçer, noter huzurunda yapılan kura çekilişini kazanarak ailesiyle birlikte 3 günlük Green Park Resort Otel´de tatil kazandı. 

ÜÇER AİLESİ ÇOK MUTLU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi her iki ayda bir düzenli olarak çıkarttığı dergide yayınladığı bulmacayı doğru çözenleri tatile göndermeye devam ediyor. Ocak-Şubat sayısında yer alan bulmacayı doğru çözenler arasından noter huzurunda yapılan kura çekilişi sonrasında tatil kazanan talihli belli oldu. Kura çelişi sonrasında Gölcük İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Üçer ve Değirmendere Müfit Saner İlköğretim Okulu Öğretmeni olan eşi Asuman Üçer ile kızları Simge Üçer Büyükşehir Belediyesi tarafından Kartepe´de bulunan Green Park Resort Otel´de 3 gün ailece tatil imkanı ile ödüllendirildi. 

ÖDÜLÜ ÇÖPOĞLU VERDİ
Bulmacayı doğru çözüp noter çekilişinde tatil bileti kazanan Üçer ailesi, Büyükşehir Belediyesine gelerek Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mustafa Çöpoğlu´nun elinden hediyesini aldı. Tam okulların tatile çıktığı dönemde 22-23-24 Haziran tarihinde Green Park Resort Otel´de tatil yapacak olan Üçer ailesi, Büyükşehir Belediyesi´ne bu uygulama nedeniyle teşekkür ederek, otelde konaklama tarihinin tam tatil zamanına denk geldiği için çok mutlu olduğu söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!