Bu yıl yine 20 bin öğrenci sevinecek

Büyükşehir Belediyesi ihtiyaç sahibi öğrencileri kırtasiyesiz bırakmayacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iki yıl önce başlattığı ve il genelindeki 20 bin ihtiyaç sahibi ilköğretim öğrencisine yönelik olarak gerçekleştirilen ücretsiz okul çantası ve kırtasiye seti yardımı geleneğini sürdürüyor. Önümüzdeki ay okulların açılmasıyla birlikte dağıtılmaya başlanacak olan yardımlar için teklifler alındı.

4 FİRMA KATILDI
Sağlık ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından çıkılan, daire başkanı Dr. Osman Poyraz´ın yönettiği ihaleye toplam 4 firma katıldı. Üzmezler Kitap Kırtasiye firması 178 bin 400 YTL ile en düşük teklifi verirken, Tavaslı Basın yayın ve Matbaacılık 284 bin 688 YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu. Firma temsilcilerinin beraberinde getirdiği numune malzemeleri de teslim alan ihale komisyonu, kazanan firmayı yapılacak detaylı incelemenin ardından belirleyecek. Malzemeler Büyükşehir´e, ihale sonucu belli olduktan 20 gün sonra teslim edilecek.

12 PARÇA MALZEME
20 bin kırtasiye paketi içinde yer alan 12 kalem malzeme ile adet miktarları şöyle: 1 adet çanta, 3 adet çizgili defter, 3 adet kareli defter, 1 adet resim defteri, 2 adet silgi, 1 adet kalemtraş, 1 adet kalem kutusu, 1 adet kuru boya takımı, 1 adet sulu boya takımı, 1 adet cetvel, 5 adet siyah kurşun kalem, 5 adet kırmızı kurşun kalem.

FİRMALAR                       TEKLİFLERİ
Üzmezler                     178 bin 400 YTL
Rulo Kırtasiye               193 bin 800 YTL
Deniz Büyük Mağazacılık 233 bin YTL
Tavaslı Matbaacılık        284 bin 688 YTL

Bizi;
sosyal medyada takip edin!