Bu kadarına pes doğrusu

Otobüs durağını ip bağlayıp, kamyonla yerinden söktüler

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kentin muhtelif yerlerine taktırdığı 500 otobüs durağı ile, kent insanını yağmur ve soğuktan korumayı hedeflerken, Yuvacık´ta otobüs durağı ip bağlanıp, kamyonla çekilerek yerinden söküldü. İnsana “pes” dedirtecek kadar çirkin saldırının faillerinin bulunması için Jandarma harekete geçti.

MODERN DURAKLAR
Büyükşehir Belediyesi, kentin güzelleşmesi ve insanların daha çağdaş bir ortamda yaşamlarını sürdürmesi için, Kocaeli´ne yakışacak cinsten 500 otobüs durağı yaptırıp, kentin her köşesine monte ettirdi. Modern görünümlü, rüzgar, yağmur ve soğuktan otobüs bekleyenleri koruyabilecek özellikteki otobüs durakları, şehre ayrı bir güzellik kattı. Kentin her köşesinin yeşillendirilmesi, park ve sahil düzenlemelerinin yapılması ile bütünleşen otobüs durakları, çağdaş kent yapısının bir parçası oldu.

ÇİRKİN SALDIRI
Daha önce yürüyüş yolunda bulunan spor aletlerine, aydınlatma lambalarına, havuzlardaki su fiskiyelerine yapılan saldırıların saldırıların bir benzeri bu kez Yuvacık´ta otobüs durağına yapıldı. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, insanların ortak kullanım malı olan otobüs durağına ip bağlayarak, kamyonla çekilip, yerinden söktü. Kırılıp, parçalanan durak, kullanılamaz hale geldi. İnsana “Pes doğrusu” dedirtecek kadar çirkin olan saldırının faillerinin bulunması için jandarma tarafından soruşturma başlatıldı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!