Boksta 13 altın madalya

Büyükşehir Kağıtspor boksörleri, Sakarya´da fırtına gibi esti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Kulübü Boks Takımı, geçtiğimiz hafta sonu Sakarya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Atatürk`ü Anma Kupası`nda takım olarak birinci oldu.

16 SPORCU, 16 MADALYA
Sakarya Spor Salonu`nda düzenlenen kupaya 25 sporcu ile katılmasına rağmen Büyükşehir`in toplam 16 sporcusu ringe çıktı. Bu sporculardan 13`ü birincilik, üçü de ikincilik kürsüsüne çıkarken, kalan 9 sporcu ise rakipleri olmadığından maç yapma imkanı bulamadı.
Bu sonuçlara göre, Sakarya, Yozgat, İstanbul Sarıyer ve Düzce Bölgesi takımlarının katıldığı şampiyonada rakiplerine karşı büyük üstünlük sağlayan Büyükşehir Kağıtspor Minikler ve Yıldızlar Boks Takımı, takım halinde birincilik kupasını almaya hak kazandı.

“YÜREKTEN KUTLUYORUM”
Sakarya`da elde edilen sonuçlardan memnun olduklarını ifade eden boks takımı antrenörü Recep Özkar, “Sporcularımı yürekten kutluyorum. Bundan sonraki maçlar için iyi bir tecrübe kazandık” dedi. Özkar, İzmit Atatürk Spor Salonu`nun boks salonunda çalışmalarına aynı tempoda devam edeceklerini söyledi.

BİRİNCİLER
Alt Miniklerde: 34 kg Caner Önayaker, 41.5 kg Nurullah Ulucan, 54 kg Muhammet Fındık.
Üst Miniklerde: 41.5 kg Selçuk Eker, 43 kg Volkan Pepe, 44.5 kg Bora Kurt, 48 kg Mehmet Topçakan, 50 kg Yasin Yılmaz, 52 kg Murat Çetin, 65 kg Samet Ataç.
Yıldızlarda: 54 kg Harun Ataç, 60 kg Hüseyin Ataç, 66 kg Fahri Ömeroğlu.

İKİNCİLER
Üst Minikler`de 43 kg Devrim Bal, 48 kg Mustafa Gündüz, 50 kg Kadir Güllüce.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!