Boksörlerimiz Rusya karmasını yendi

Gençlik Kupası müsabakalarında Kocaelili spor severler boksa doydu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Kupası İkili Boks Müsabakaları büyük ilgi gördü. Atatürk Spor Salonu´nda yapılan müsabakalarda Kocaeli Büyükşehirli boksörler birinci olurken, Rusya karması ise ikinci olarak büyük alkış aldı.

 

CEMAL TEMEL GÖSTERİ YAPTI
Son yıllarda birçok önemli spor etkinliğine imza atan Büyükşehir Belediyesi, önceki akşam spor severlere boks ziyafeti yaşattı. Atatürk Spor Salonu´nda yapılan müsabakaları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saraybehçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, eski İzmit Belediye Başkanı Necati Gençoğlu ile çok sayıda spor sever izledi. Müsabakalar arasında yapılan Tekvando gösterisinde Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Cemal Temel, izleyenlere çivili tahta üzerinde kiremit kırma gösterisi yaptı.

BÜYÜKŞEHİRLİ BOKSÖRLER UMUT VERDİ
Genç boksörlerin çekişmeli mücadelesi izleyenler tarafından sık sık alkışlanırken, Büyükşehir Kağıtsporlu boksörler, Haziran sonunda Manisa´da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası öncesinde umut verdi. Müsabakalar sonrasında sporculara çeşitli ödüller verilirken, Büyükşehir Kağıtspor ile Rusya karması arasında dostluk köprüleri kuruldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, ülkesinde efsane boksör olarak anılan Rusya Karması kafile Başkanı Şamil Altiyeviç´e günün anısını belirten bir plaket takdim etti. Altiyeviç ise ilimizde gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını belirterek, Başkan Karaosmanoğlu´nu Rusya´ya davet etti.

Müsabaka Sonuçları :

 

(Gösteri maçı)

30 Kg  Murat Mut – Muhammet Taştan               2-2

46 Kg  Caner Önayaker – Hasan Ozan                2-2

 

Yıldızlar :      

48 Kg  Devrim Bal – Sergey Sergeyeviç             5-0

50 Kg  Mehmet Topçakan – Mansur Rasucoviç     3-2

50 Kg  Volkan Pepe – Vazgen Viladimoviç           2-3

 

Büyükler :

57 Kg  Kadir Güllüce – Avane Petroviç                4-1

57 Kg  Hüseyin Ataç – Aleksandır Nikoloviç          5-0

60 Kg  Tolga Doğan – Burhan Aksoy                  2-2

66 Kg  Samet Ataç – Nikolay Ergoviç                 5-0

81 Kg  Selman Kerimi – Kovakazyan Aleksandır   0-5

Bizi;
sosyal medyada takip edin!