Boksörlerden 2 madalya

Büyükşehir Boks Takımı, Yıldızlar Türkiye Şampiyonası´nda iki birincilik elde etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Boks Takımı, geçtiğimiz hafta Balıkesir`in Gönen ilçesinde yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası`nda iki altın madalya kazandı. Büyükşehir`in takım halinde 3. olduğu şampiyonada birincilik kürsüsüne çıkan boksörler, ülkemizi Avrupa Şampiyonası`nda temsil edecek.

100 TAKIM ARASINDA 3. OLDULAR
Büyükşehir Kağıtspor, spordaki başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçen hafta sonu atletizmde lig şampiyonu olan, Buz Hokeyi`nde de derbi maçı kazanan Kağıtspor, Yıldızlar Türkiye Boks Şampiyonası`ndan da iki madalya ile döndü. 80 kiloda Uğur Günay dört rakibini saf dışı bırakarak şampiyonluk kürsüsüne çıkarken, 44 kiloda ringe çıkan Selçuk Eker ise beş rakibini eleyip altın madalya kazandı. 60 ayrı bölgeden 100`ün üzerinde takımın katıldığı turnuvada, Büyükşehir Kağıtspor boksörleri takım halinde 3. lük kürsüsüne çıkmayı başardı.

MİLLİ TAKIM KAMPINA KATILACAKLAR
Türkiye şampiyonu olan sporcularımız, 26 Şubat Pazar günü Ordu`da yapılacak Avrupa Şampiyonası`na hazırlık kampına katılacak. Balıkesir`de yapılan şampiyonada istedikleri sonuçları aldıklarını belirten Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Boks Takımı antrenörü Recep Özkar, “Şampiyona boyunca sporcularımın gösterdiği performanstan memnunum. Şampiyonluk kürsüsüne çıkan bu iki sporcumuz, umut ediyorum ki Avrupa Şampiyonası`nda da ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!