Bizim de Bağdat Caddemiz olacak

Kadıköy Mahallesi´nin ünlü caddesi, İstanbul´un Bağdat Caddesi´ne benzeyecek. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa`nın en önemli arterlerinden biri olan Bağdat Caddesi`ni, İstanbul`un ünlü Bağdat Caddesi gibi cazibe merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 2 km uzunluğundaki cadde yeni yıla yeni yüzüyle girecek.

Kadıköy Mahallesi´nin ünlü caddesi, İstanbul´un Bağdat Caddesi´ne benzeyecek.



Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa´nın en önemli arterlerinden biri olan Bağdat Caddesi´ni, İstanbul´un ünlü Bağdat Caddesi gibi cazibe merkezi haline getirmeye hazırlanıyor. Yaklaşık 2 km uzunluğundaki cadde yeni yıla yeni yüzüyle girecek.



HERŞEY YENİLENECEK

Çalışmalar kapsamında, Bekirpaşa Santral mevkiinden Kandıra Sapağına kadar uzanan caddenin her iki tarafındaki kaldırımlar değişecek. Dükkan ve konut sahiplerini rahatsız etmeyecek şekilde oturma grupları yerleştirilecek. Aydınlatma direkleri değişecek. Ara sokaklara giriş ve çıkışlar düzenlenecek. Cadde tamamen yeni bir anlayışla donatılacak. Çalışmalar tamamlandığında, Kadıköy Mahallesine bağlı bulunan caddedeki hareketlilik artacak.



7 AYDA YAPILACAK
“Bağdat Caddesi Bulvar Düzenleme İşi” ile ilgili çalışmaları yürütecek olan Park Bahçeler Müdürlüğü, söz konusu ihaleye önceki gün çıktı. Encümen salonunda yapılan ihaleye iki firma katıldı. Akova Sanayi firması 1 milyon 499 bin YTL ile düşük teklifi verirken, Muzaffer Oflaz´ın teklifi ise 2 milyon 863 bin YTL oldu. Teknik incelemenin ardından adı açıklanacak olan ihaleyi kazanan firma, yer tesliminden sonraki 7 ay içinde çalışmalarını tamamlayacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!