“Bize oturmak haram”

İbrahim Karaosmanoğlu, Hereke gezisinde vatandaşın simidini paylaşıp, derdini dinledi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, sorunları yerinde incelemek ve çözüm bulmak için bütün ili adım adım dolaşıyor. Önceki gün Hereke Beldesi`ni gezen Karaosmanoğlu, önce vatandaşın simidini paylaştı, ardından derdini dinleyip, sorunların çözümü için talimat verdi. Başkan, hizmet için göreve geldiklerini, oturmanın kendilerine haram olduğunu söyledi.

KOCAELİNİ ARŞINLIYOR
Kentin her köşesinde sorunları çözmek ve vatandaşın derdini dinlemek için yollara düşen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, önceki gün Hereke turuna çıktı. Beraberinde AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve Hereke Belediye Başkan Vekili Mustafa Erikli olduğu halde beldeyi gezen Karaosmanoğlu, alt yapıya öncelik verdiklerini söyledi. Karaosmanoğlu, “Biz Kocaeli için, beldeler için, çocuklarımız, gençlerimiz, için ve geleceğimize yönelik çalışmalar için yollara düştük. Biz buraya oturmak için gelmedik. Oturmak bize haram. Hizmet ve çözüm üretmeye geldik” dedi.

ALT YAPI TALİMATI
Gittiği 7 bin nüfuslu Yukarı Hereke`de alt yapı bulunmadığını öğrenen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, vatandaşın sorunlarını dinledi. Kiminin simidini paylaşan, kiminin derdini dinleyen Karaosmanoğlu, “İlk hedeflerimizden biri alt yapı yapmak olacak. Alt yapı siyasetçiler için çiledir ama biz buna mecburuz. Çünkü biz bu kente makyaj yapmaya gelmedik. Temelini düzeltmeye geldik” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu, Çoban Kuru mevkiinde spor tesisi yapacaklarını söyledi.

SIKINTILAR AYNI
Başkan Karaosmanoğlu beldenin tamamını gezdikten sonra, düzenlenen pikniğe katıldı. Karaosmanoğlu, sıkıntıların hemen hemen her yerde aynı olduğunu belirterek, “Sorunlarımızı adım adım çözüyoruz. Hereke`nin imar planını çıkardık. Kimse merak etmesin, hem alt yapı yapılacak, hem imar planı uygulanacak. Hereke`de çarpık yapılaşma olmayacak. Biz insanlara hizmet için varız” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, taşımacılıkta sorun yaratan hatlara toplu taşım aracı koyacaklarını tekrar etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!