“Biz daha iyisini de yaparız”

İZGAZ´ın performansından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karaosmanoğlu

İZGAZ personeliyle öğle yemeğinde bir araya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İZGAZ`ın gelişen ve büyüyen bir şirket olduğunu belirterek, çalışmalardan duyduğu memnuniyeti ifade etti. Personele de teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, “Her geçen gün verimin ve kalitenin arttığını görüyorum. İnanıyorum ki, Biz AB`den daha güzelini yaparız” dedi.

“EN SAYGIN ŞİRKETLERDEN BİRİ”
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İZGAZ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yönetim kurulu toplantısı öncesinde şirket personeline yemekhanede hitap etti. İZGAZ`ın şu an Türkiye`nin en saygın doğalgaz şirketleri arasında bulunduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, özellikle 2005 yılı içinde Türkiye`de en büyük yatırımı yaparak tüm gaz şirketlerinin önüne geçtiğini ifade etti.

“SİZİN SAYENİZDE”
40 trilyonluk yatırımla Kocaeli`nin her köşesinde doğalgaz çalışması yaptıklarını kaydeden Karaosmanoğlu, “Doğalgaz, su ve elektrik hizmetleri gibi önemli bir ihtiyaç haline geldi. Her beldemizde, her mahallemizde insanların bu medeni yakıttan faydalanmasını istiyoruz. Bu çalışmayı yapmak kolay değil. Bir çok yerde zorlu arazi şartlarıyla karşılaşıyoruz. Makineyle kazı yapılamayan yerlerde elle kazı yapıyoruz. Her geçen gün verimin ve kalitenin arttığını görüyorum. Bu durumdan çok memnunum. Bu sizin sayenizde gerçekleşiyor” şeklinde konuştu.

“KOCAELİ HALKI İÇİN”
Müşteri memnuniyetine çok önem verdiklerinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Biz Kocaeli halkı için varız. Bu organizasyonda yer almamızın nedeni onlar. Dürüst, kaliteli ve verimli çalışma yapmak zorundayız. Türkiye`de kentine, halkına en iyi doğalgaz hizmeti götüren en kaliteli doğalgaz şirketi olmayı arzuluyoruz. Hizmetin en kalitelisini, en güzelini, en mükemmelini verme noktasında herkesin tüm gücünü ve becerisini kullanmasını istiyoruz” şeklinde konuştu. Kocaeli halkının her şeyin en güzeline layık olduğunu vurgulayan Karaosmanoğlu, “Sokak ve caddeleriyle en güzeli yakalamak bizim işimizdir” dedi. Başkan Karaosmanoğlu konuşmasını şöyle tamamladı:

“BU BİR İNANÇ MESELESİ”
“Herkes Avrupa Birliği deyip duruyor. Biz AB`den daha güzelini yaparız. Bu bir inanç meselesidir. Yollarımız Avrupa`dan daha güzel olacak. Alt yapı düzelecek. Ama karar vermek önemli. İrademizi birleştirip ona inanmak çok önemli. Bunu gerçekleştireceğimize inanıyorum. Doğalgaz hizmetini en iyi şekilde vermek bizim görevimiz. Türkiye`de çok güzel bir istikrar oluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nde ve yan kuruluşlarında da bu istikrar var. Size güveniyoruz. İZGAZ`ımızın kalitesini her geçen gün yükselteceğinize inanıyorum.” Başkan Karaosmanoğlu konuşmasının ardından kendisi ile öğle yemeğini paylaşan tüm personelle tek tek tokalaştı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!