Birlikte çözemeyeceğimiz sorun yok

Başkan Karaosmanoğlu, Akmeşe ve köylerindeydi

Kocaeli´nin her bölgesini karış karış gezerek vatandaşların talep ve dertlerini dinleyen, Büyükşehir çalışmalarını da yerinde denetleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu kez bir gününü Akmeşe ve köylerine ayırdı. Muhtar ve vatandaşlarla görüşen Başkan Karaosmanoğlu, “Daha işin başındayız. Tüm problemlerinizi adım adım çözeceğiz” dedi.

AKMEŞE TEMASLARI
Sabah saatlerinde Akmeşe´ye giden Başkan Karaosmanoğlu´na beldedeki temasları esnasında, Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen, Saraybahçe Belediyesinin Akmeşeli Başkan Yardımcısı Metin Kozluca ile muhtarlar eşlik etti. Köy gezilerin bir bölümüne Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice ile Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk de katıldı.

VATANDAŞLA KAHVALTI
Akmeşe programı, Ural Ataman Spor Tesislerinde yapılan kahvaltı ile başladı. Kahvaltıda belde sakinleriyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, kahvaltı sonrasında yaptığı konuşmada beldede çalışmalara yakın zamanda başladıklarını belirterek, “Daha işin başındayız. Adım adım, sabırla tüm problemlerinizi çözeceğiz. Akmeşe´de de birlikte yapamayacağımız hiçbir şey yok. Ben bu birlikteliği burada görüyorum. Kentimizi hep birlikte kalkındıracağız. İlçe ve beldelere hangi hizmet yapılıyorsa, köylere de o hizmetlerden gelecek” dedi. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca planlı çalışacaklarını, ilk etapta beldede su sıkıntısı yaşanmaması için depolar inşa edeceklerini söyledi.

SU VE YOL SÖZÜ
Gün içinde beldeye bağlı 12 köye uğrayan Başkan Karaosmanoğlu, köy gezilerine Mecidiye Köyünden başladı. Muhtar İdris Derin tarafından karşılanan, köy kahvesinde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu burada su ve yol talepleriyle karşılaştı. Başkan cevaben, “Kısa süre içinde su sorunlarınızı tamamen ortadan kaldıracağız. Yatırımlarımız yakında başlayacak. Ayrıca yolu bulunmayan, bozuk olan köy de kalmayacak” açıklamasını yaptı.

12 KÖYE DE UĞRADI
Başkan daha sonra Kadriye´de muhtar Ali Taşçı, Güvercinlik´te muhtar Mustafa Aktaş, Bağlıca´da muhtar İbrahim Yılmaz, Düğmeciler´de İbrahim Çapçı, Ambarlı´da Ergun Karagöz, Çavuşoğlu´nda Salim Şener, Yenice´de Fuat Aygün, Sultaniye´de İrfan Aktaş, Süleymaniye´de Mehmet Çerçi, Sapakpınar´da Bedri Gündoğdu ve Karaabdülbaki´de muhtar Veysel Yavuz ve vatandaşlarla bir araya geldi.

HASTA ZİYARETLERİ
Gidilen her köyde çocukların yakın ilgisiyle karşılaşan, onlara plastik toplar dağıtan Başkan Karaosmanoğlu, kimi zaman da köylere kurulan çocuk oyun gruplarını inceledi, gençlere forma dağıttı. Karaosmanoğlu ayrıca İzmit Belediyesinden emekli olan Kadriye köyü sakini 90 yaşındaki Ali Ağırkaya ile Güvercinlik Köyü Muhtarı ile aynı ismi taşıyan Mustafa Aktaş´ı evinde ziyaret ederek rahatsızlıkları nedeniyle acil şifalar diledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!