“Ben hizmet vadisi oyuncusuyum”

Kurtlar Vadisi dizisi oyuncuları ile karşılaşan Başkan Karaosmanoğlu`nun ilginç cevabı

Darıca`da yaptırılan park açılışına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, burada karşılaştığı “Kurtlar Vadisi” Dizisinin oyuncuları ile sohbet etti. Bir soru üzerine Başkan Karaosmanoğlu, dizi izleyemediğini ancak Kurtar Vadisi dizisinin çok izlenen bir dizi olduğunu bildiğini söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Ben hizmet vadisi oyuncusuyum” dedi.

Darıca`nın Yalı Mahallesi`nde gerçekleştirilen Çamlık Park düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılışa katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabalık tarafından Kurtlar Vadisi Dizisi`nin iki oyuncusu ile tanıştırıldı. Dizide Güllü Erhan rolünü oynayan Erhan Ufak ve Abdülhey rolünü canlandıran Kenan Çoban ile sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na “Kurtlar Vadisi Dizisi`nde hangi karakteri canlandırmak istersiniz” sorusu yöneltildi. Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, dizinin son derece başarılı olduğunu belirterek, diziyi çok fazla seyredemediğini söyledi. “Vaktim olursa seyretmeye çalışıyorum. Tüm oyuncular rollerinde son derece başarılılar. Fakat biz farklı kulvarlardayız. Bizler Kurtlar Vadisi değil Hizmet Vadisi oyuncularıyız. Halkımız bizleri onlara hizmet etmemiz için göreve getirdi. Hizmet Vadisi oyuncusu olmaktan da son derece memnunum” dedi.