“Belediyecilik gönül işidir”

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, bu güne kadar yapılan çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`na brifing verdi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, bu güne kadar yapılan çalışmalar ve hazırlanan projelerle ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´na brifing verdi. Fen İşleri´nde çalışan personele hitaben bir konuşma yapan Karaosmanoğlu, belediyeciliğin gönül işi olduğunu ve fedakarlık gerektiğini söyledi.

PROJELER ANLATILDI
Hazırlanan projelerin tanıtıldığı brifinge Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun yanı sıra, Başkan Vekili İlyas Şeker, Genel Sekreter Münir Karaloğlu, Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Soydabaş ve Başkan Danışmanı Ömer Polat katıldı. Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, iki yıl içinde yapılan çalışmalar ve hazırlanmakta olan projeler hakkında bilgi verdi. Akman çalışmaları tamamlanan, devam eden ve hazırlanan projeler halinde üç bölümde sundu. Çalışmaları beğenen Başkan Karaosmanoğlu, özellikle yaz sezonunun iyi değerlendirilmesini istedi.

BAŞKANDAN NASİHAT
Fen İşleri Daire Başkanlığı´nda 4 saat süren bilgilendirme ve değerlendirme toplantısının sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu çalışanlara nasihatte bulundu. Karaosmanoğlu, “Belediyecilik gönül işidir, fedakarlık ister. İmkanlarımızı en iyi şekilde israf etmeden değerlendirip Kocaeli´ni dünyanın en güzel kentlerinden biri yapmak için gece gündüz demeden çalışmak zorundayız. Bize inanan ve bize güvenen insanlara laik olmak zorundayız. Kocaeli birkaç yıl sonra  Avrupa´nın en güzel kentlerinden biri olacak” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!