Belediye personellerine “ilaçlama” eğitimi

Geçtiğimiz hafta ilçe ve ilk kademe belediye yöneticilerine yönelik “Vektör (haşere) Mücadelesi” adlı bilgilendirme toplantısı düzenleyen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu kez de aynı belediyelerde görevli personele “İlaçlama Çalışmaları” hakkında eğitim verdi.

DÜZCE`DEN MİSAFİR
Süleyman Demirel Kültür Merkezi`nde slayt gösterisi eşliğinde gerçekleştirilen toplantıya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına Veteriner Şube Müdür Vekili Orhan Altuntaş ile Veteriner Hekim Bahadır Bilgin ev sahipliği yaparken, Düzce Cumayeri Belediyesi`nden Şerif Ali Karanfil, Nurettin Durmuş, Yusuf Kürekçi, Mustafa Kılıç ve Hamza Dizdar da misafir olarak toplantıda hazır bulundu.

ÇEVREYE ZARAR VERMEDEN
Haşere ve zararlı canlılara karşı yapılacak ilaçlama çalışmaları hakkında detaylı bilgilerin verildiği toplantıda, kalite standardı, ilaç karışımlarının hazırlanması ve uygulayıcı çevre güvenliği konuları ağırlıklı olarak ele alındı. Bataklıklar, göller ve dere kıyıları gibi hassas bölgelerde sinek üremelerine karşı alınacak önlemler hakkında bilgiler verilirken, ilaçlamanın çevreye zarar vermeden gerçekleştirilmesi gerektiği vurgulandı. Toplantıda ayrıca mahalle muhtarları ile iş birliğinin önemine değinildi.

HANGİ BELEDİYEDEN, KİM KATILDI?
Toplantıya ilçe ve ilk kademe belediyelerinden katılanların isimleri şöyle: Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nden Sebahattin Avcı, Tevfik Çakmak, Derince Belediyesi`nden Yaşar Kotak, Bekirpaşa Belediyesi`nden Mustafa Akgül, Dilovası Belediyesi`nden Cemal Koşar, Hisareyn Belediyesi`nden İhsan Temel, Ulaşlı Belediyesi`nden Niyazi Kosif, Hereke Belediyesi`nden Nuri Atay, Büyükderbent Belediyesi`nden İdame Çil, Süleyman Özgür, Köseköy Belediyesi`nden Efkan Atmaca, Aydın Şentürk, İhsaniye Belediyesi`nden Cevat Ongun, Hakkı Yemişçi, Kuruçeşme Belediyesi`nden Ali Nilüfer.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!