Belediye basıncıları buluştu

Büyükşehir Belediyesi, 44 belediyenin basın sorumlularını konuk etti

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 44 belediyenin basın yayın sorumlularını bir araya getirerek Antikkapı`da bir dostluk ve kaynaşma yemeği verdi.

Geceye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu, Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanı Selvi Tellioğlu, Yerel Gündem 21 Koordinatörü Süleyman Durak ile 44 belediyenin basından sorumlu belediye başkan yardımcıları,  basın yayın müdürleri ve çalışanları katıldı. Alikahya Belediye Başkanı Sabri Gökbudak ve Akmeşe Belediye Başkanı Hilmi Sevilen`de misafir olarak hazır bulundu.

Yemek bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Ömer Polat, Büyükşehir Belediyesi olarak ilçe ve belde belediyelerine her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Yapılan ilk toplantıda amaçlarının tanışmak ve kaynaşmak olduğunu belirten Polat, “Bundan sonra her ay bir beldemiz veya ilçemizde bu toplantıları yapacağız. Basın ve Halkla İlişkiler birimlerinin kaynaşması, ilçe, belde ve Büyükşehir belediyesinin kaynaşması demektir. Gündem oluşturup, sorunları tartışacağız” dedi.

Genel Sekreter Yardımcısı Gülser Ustaoğlu`da yaptığı konuşmada, belediyeler arasındaki iletişim kopukluğunun giderilmesi gerektiğini vurguladı. Gecede ilçe ve belde belediyeleri basın yayın müdürleri, sorunları ve projelerini anlattı. Bir sonraki toplantının ev sahipliğine Derince Belediyesi talip oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!