Belde A.Ş. taşındı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`ne bağlı şirketlerden Belde AŞ, İzmit merkezde bulunan İSU Genel Müdürlüğü binasından ayrıldı.

Daha önce bu binanın 5. katında hizmet veren şirket yöneticileri, Salı itibariyle Eski Gölcük Yolu üzerinde bulunan Belde Kız Öğrenci Yurdu`nun yanındaki genel müdürlük binasına taşındı. Geniş bir alan içinde yer alan 250 metrekarelik yeni binanın çevre düzenlemesi önümüzdeki günlerde yapılacak. Şirket tabelası ise birkaç gün içinde asılacak.

TELEFON NUMARALARI DEĞİŞTİ
Taşınma işlemi nedeniyle şirketin telefonları da değişti. Arsası Büyükşehir Belediyesi`ne ait olan Belde A.Ş.`nin yeni idare merkezine ulaşmak isteyenler, 335 13 07, 335 15 88 ve 335 38 71 numaralı telefonları arayacak. Şirketin yeni faks numarası ise 335 41 86 oldu.