Bekirpaşa`ya üç koldan operasyon

Büyükşehir Belediyesi mahalle ve sokaklarda çalışmalarını hızlandırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bekirpaşa Beldesi`nde İZGAZ çalışmaları nedeniyle tahrip olan cadde ve sokakları yenileme çalışmalarını başlattı. Yaz sezonu nedeniyle çalışmaları hızlandıran ekipler, Bekirpaşa Beldesi`nde üç koldan birden operasyon yaptı.

YAPILMADIK SOKAK KALMAYACAK
Büyükşehir Belediyesi yaz sezonu nedeniyle alt yapı çalışmalarını ikiye katladı. Fen İşleri Daire Başkanlığı, Bekirpaşa`nın Yenişehir Mahallesi`nde İzgaz`ın hat döşemesi çalışması sonucu tahrip olan cadde ve sokakları onarıyor. Beldeye üç koldan ayrı ayrı ekipleri sokan Fen İşleri Daire Başkanlığı, bu sayede çalışmaları kısa sürede tamamlamayı hedefliyor. Vatandaşların sabırlı olmaları istenirken, ekiplerin hızlı çalışmaları sayesinde yolların kısa sürede onarılacağı belirtildi.

82 BİN METREKARE PARKE
Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Bekirpaşa Beldesi`nde üç bölgede yapacağı yol ve kaldırım çalışmalarında 55 bin metrekare parke kullanacak. Ayrıca yaya yolları için 27 bin metrekare parke taşı döşeyecek olan ekipler, toplam 82 bin metrekarelik alanı onaracak.  

Yenişehir Mahallesi`nde parke çalışması yapılacak sokak isimleri şöyle:
1. BÖLGEDE:
Ahmet Ziya , Akın, Ayyıldız, Bade, Bayrak, Çilem, Çimen, Deniz, Dershane arkası, Ergin, Görkem, Gül, Kadayıf, Kanal, Kaya, Kurtoğlu, Küçük, Lale, Özel, Özgür, Taşkın, Turgut Reis, Ulubatlı Hasan, Yeşil ve Yıldırım Sokak.
2. BÖLGEDE: Araç, Asil Kent, Baştürk, Çancı, Çayır, Derya, Doğancan, Ova, Papatya Sokak, Sönmez, Yılmaz ve Zengin Sokak.
3. BÖLGEDE: Aşiyan, Bade, Batı Trakya, Bekir, Bilgin, Ezgi, Hacı Osman, İskeçe, Kalemcioğlu geçidi, Kalemcioğlu, Karaağaç, Kayar, Rumeli, Sezgin, Taşlı, Yaprak ve Yeşim Sokak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!