“Bekirpaşa´da işimiz çok”

Başkan Karaosmanoğlu, önemli yatırımların gerçekleştirildiği bölgeye daha çok hizmet götüreceklerini söyledi

Önce Üçyol Kültür Kompleksi`ni inceleyen ardından da Elmalık Camii Derneği`nde vatandaşlarla bir araya gelip sohbet eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Bekirpaşa`nın hizmet eksikliğini gidermeye başladıklarını söyledi.

İLK DURAK ÜÇYOL
Başkan İbrahim Karaosmanoğlu`nun Bekirpaşa turundaki ilk durağı, Büyükşehir Belediyesi`nin Bekirpaşa`ya kazandıracağı önemli eserlerden biri olan Üçyol Kültür Kompleksi oldu. Başkana bu gezisinde, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Başkan Vekili İlyas Şeker ve Genel Sekreter Münir Karaloğlu da eşlik etti.

TEMEL BİTTİ, SIRA 1. KATTA
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Köktürk, eski belediye garajının bulunduğu alana yapılan, üst iki katı kültür merkezi, alt iki katı ise otopark olarak kullanılacak olan komplekste çalışmaların hızla yürüdüğünü, temel seviyesinden 1. kat seviyesine çıkılmakta olduğunu anlattı. Köktürk ayrıca yoğun kar yağışları nedeniyle ekiplerin bir süredir çalışamadığını hatırlattı.

PLANSIZ KENT KOCAELİ
Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler daha sonra Asri Mezarlık karşısında bulunan Elmalık Camii Derneği`nde vatandaşlarla sohbet etti. Bir cenaze dolayısıyla camide bulunan Karaosmanoğlu, plansız yapıların sağlıksız ortamlar yarattığını ifade etti. Karaosmanoğlu “Plansız kentleşme yüzünden alt yapısı, yolu, kanalizasyonu, çocuklara oyun alanı olmayan bir kent halini aldı Kocaeli. Biz bundan sonra ilimizde bu yapılaşmaya asla müsaade etmeyeceğiz” dedi.

“BİR BİR ÇÖZÜYORUZ”
Vatandaşların bu sıkıntıları çözmek için kendilerine görev verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Bekirpaşa`nın sorunları çok, işimiz fazla. Fakat biz sıkıntıları çözmek için varız. Tüm sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Örneğin Akçakoca konutları sorunlarını çözdük. İnsanlar artık rahat uyku uyuyabiliyor, evlerinde oturabiliyorlar. Üçyol`da katlı otopark ve kültür merkezi inşaatı devam ediyor. Bekirpaşa Belediye Hizmet binası bitmek üzere. 8 yıl önce inşaatı başladığı halde bir türlü tamamlanamayan Mehmet Ali Paşa Kültür Merkezi`ni de çözdük. Turan Güneş Caddesi`nin alt yapısını tamamladık” ifadesini kullandı.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!