Bekirpaşa öz evladımız

Başkan Karaosmanoğlu, “üvey evlat muamelesi görüyoruz” diyenlere sert çıktı

İnşaatlarını TOKİ`nin yapacağı Akçakoca Konutları 3, 4 ve 6. Etapları için kura çekimi gerçekleştirildi. Törende konuşan Başkan Karaosmanoğlu, Bekirpaşa`nın hala üvey evlat olarak görüldüğünü iddia edenlere sert bir dille cevap verdi. 

 

3 ETAP, 420 VATANDAŞ
Akçakoca Konutları sakinleri için bugün yine mutlu bir gündü. 2 ve 5. Etap sakinlerinin bir süre önce tapularına kavuşmalarının ardından, evleri tam 8 yıldır tamamlanamayan 3, 4 ve 6. Etaplar`a üye 420 vatandaş için kura çekimi yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehmet Ali Paşa Kültür ve Sağlık Merkezi`nde gerçekleştirilen kura törenine AK Parti Kocaeli Milletvekili Nevzat Doğan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Fikri Işık ve Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile çok sayıda konut sahibi katıldı.

 

“DİĞER SORUNLAR DA BİTİYOR”
Uzun yıllar umut ve sabırla bugünleri bekleyen Akçakoca Konutları sakinlerine “hoş geldin” konuşması yapan Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Akçakoca Konutları`nın yol, istinat duvarı ve çevre düzenlemesi sorunlarının da Büyükşehir Belediyesi`nin yardımlarıyla bitirilmeye başlandığını söyledi.

“BAŞBAKANIN KATKISI BÜYÜK”
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise, Akçakoca konutların sorununun çözümünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ın büyük rol oynadığını, ilgili birimlere gerekli talimatları verdiğini aktardı. Karaosmanoğlu “Şu an ben de en az sizin kadar heyecanlıyım. Bugün 420 ailenin yuvasına kavuşmasının gurur ve mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

“MAZERET DEĞİL ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ”
Sorunlar karşısında mazeret değil çözümün üretmeye özen gösterdiklerinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Burada bulunduğumuz salonu da kısa bir süre önce hizmete açtık. Uzun yıllar çözülemeyen bu sorunu da çözdük ve Bekirpaşalılar`ın hizmetine soktuk. Hala “Bekirpaşa üvey evlat mı?” diyenler var. Hayır. Bekirpaşa bizim öz evladımızdır. Bizim için Kandıra, Karamürsel, Gebze ne ise, Bekirpaşa da odur ve burada da aynı hizmetler yapılmaktadır” şeklinde konuştu.

KURA ÇEKTİLER
AK Parti Kocaeli Milletvekili Dr. Nevzat Doğan ise Bekirpaşa`da yapılan çalışmaları büyük bir ilgi ve takdirle takip ettiğini söyledi.
Konuşmaların ardından geçilen kura bölümünde ise Başkan Karaosmanoğlu noter huzurunda Fikret Ersoylu isimli vatandaşın kurasını çekti. Toplu Konut İdaresi, Akçakoca`daki toplam 420 konutu, inşaata başladıktan 14 ay sonra sahiplerine teslim edecek.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!