Bekirpaşa artık daha güzel

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu,Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk ile Bekirpaşa´da hayata geçirilecek hizmetleri yerinde inceledi. Bekirpaşa´nın çehresini değiştirecek projeleri gezerek inceleyen Başkan Karaosmanoğlu halka hizmet için yapılacak yatırımların devam edeceğini ifade etti.

HİZMETLER YERİNDE İNCELENDİ
Bekirpaşa´da yapılacak hizmetleri, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk, Fen İşleri Daire Başkanı Tahir Akman ile yerinde inceleyen Başkan Karaosmanoğlu gezilerine Yenişehir Mahallesi´nden başladı. Yenişehir Mahallesi kanal üstü bulvarında incelemelerde bulunan Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindeki heyet daha sonra 28 Haziran Mahallesi eski belediye garajındaki otopark ve kültür merkezine geçti. Yetkililerden hizmetlerin son durumları hakkında bilgi alan Başkan Karasomanoğlu yapılacak projelerin eksiksiz ve zamanında olmasını istedi. Başkan ayrıca Bahariye Caddesindeki yol genişletme çalışması ile Yahya Kaptan mahallesindeki hobi bahçelerini ziyaret etti.

Bekirpaşa´nın eski olumsuz günlerinden uzaklaştığını belirten Başkan Karaosmanoğlu halkın daha rahat edebilmesi için hizmetlerin süreceğini ifade etti.