Bayan voleybolcular hedefe ulaştı

Eskişehir`de iki maçını kazanan Büyükşehir Bayan Voleybol Takımı 2. Lig`e yükseldi

Play-Off maçları için Eskişehir´de bulunan Büyükşehir Kağıtspor Bayan Voleybol Takımı, ilk iki maçını kazanarak, son maça gerek kalmadan matematiksel olarak 2. Lig´e yükselmeyi garantiledi. Bayan voleybolcuların hedefi, bugün (Pazar) oynanacak olan Ankara Numune Özcan maçını kazanarak, grubu lider olarak tamamlamak.

BÜYÜK MUTLULUK

Grubunda hedefini 2. Lig´e yükselmek olarak belirleyen bayan voleybolcular, Eskişehir´de oynadıkları ikinci maçında Adana Bilfen Koleji´ni 3-0 yenmeyi başardı. İlk maçında da Bursa Coşkunöz Takımı´nı 3-0 yenen Büyükşehir Belediyesi, aldığı bu sonuçlarla 2. Lig´e yükselmeyi matematiksel olarak garantilemiş oldu. Bugün (Pazar) Ankara Numune Özcan karşısına sadece formalite olarak çıkacak olan bayan voleybolcularımız, büyük sevinç yaşıyor. Voleybolcular bu maçı alırsa, grup birincisi olarak 2. Lig´e yükselmiş olacak.

PARA ÖDÜLÜ

Aldığı 6 puanla 2. Lig´e yükselmeyi garantileyen voleybolcular, Ankara Numune Özcan´ı yenmenin hesaplarını yapıyor. Kocaeli´de oynanan lig maçında 3-1 yendiği Ankara ekibine, Ankara´da 3-0 yenilen ekibimiz, bu maçı alırsa grup birincisi olarak 6 bin YTL ödül kazanacak. Grubunda ikinci olan takıma ise 3 bin YTL ödül verilecek.

Büyükşehir Kağıtspor : 3 Bursa Coşkunöz: 0 

Salon : Eskişehir Atatürk Spor Salonu
Hakemler : Ahmet Demir ***, Ramazan Yıldız ***
Büyükşehir Kağıtspor: Elif ****, Merve ****, Hande ****, Zehra ****, Burcu ****, Duygu ***, L. İrem ***, Nalan **
Bursa Coşkunöz : Gizem **, Neslihan **, Sena **, Begüm***, Dilek **, Nilay ***
Setler: 25-21, 25-15, 25-16
Süre:  63 dakika (25, 19, 19)

Büyükşehir Kağıtspor : 3 Adana Bilfen Koleji : 0 

Salon : Eskişehir Atatürk Spor Salonu
Hakemler : Fikret Fidan ***, Cengiz Çoşkun ***
Büyükşehir Kağıtspor: Merve ****, Hande ****, Burcu ****, Zehra ****, Elif ****,Duygu ***, L. İrem ***, Kübra Kuzu ***, Ebru ***,Biner ***
Adana Bilfen Koleji : Seren **, Seda **, Deniz *, Sinem **, Duygu ***, pınar ***, İnci *, Ayşenur *, Özlem **, Münire **
Setler: 25-16, 25-11, 25-22
Süre:  53 dakika (19, 16, 23)

Bizi;
sosyal medyada takip edin!