Bayan Topbaş, Bayan Karaosmanoğlu`nu ağırladı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nun eşi Behiye Karaosmanoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş`ın eşi bayan Özleyiş Topbaş`ın davetlisi olarak Perşembe günü İstanbul`a gitti.

İstanbul ziyaretinde, bayan Karaosmanoğlu`na, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan`ın eşi Ayşe Pehlivan, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan`ın eşi Ayşe Pehlivan, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk`ün eşi Güler Köktürk, Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice`nin eşi Nesrin Yenice, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut`un eşi Halise Bulut ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş`in  eşi Feriha Ellibeş eşlik etti.

KADIN KOORDİNASYON MERKEZİNİ TANITTI
Bayan Topbaş, Kocaelili misafirlerine Kadın Koordinasyon Merkezi`ni gezdirerek burada yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Rabia Babacan`ın koordinatörlüğünde çalışmalarını sürdüren merkezde ikinci el eşyalar temizleniyor, ütüleniyor ve ardından belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Merkezin çalışmalarından son derece etkilendiğini belirten bayan Karaosmanoğlu, Kocaeli`de de bu yönde bir çalışma yapılabileceğini kaydetti.