Bayan Karaosmanoğlu´ndan protokol eşlerine iftar yemeği

Samimi ortamda gerçekleşen yemeğe kısa bir süre için Başkan Karaosmanoğlu da katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun eşi Behiye Karaosmanoğlu protokol eşlerine Antikkapı Restaurant´ta bir iftar yemeği verdi. Kocaeli Valisi Gökhan Sözer´in eşi Sema Sözer´in de katıldığı iftar yemeği oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti. İftar sonrası sohbet eden hanımların buluşmasına kısa bir süre için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı.

PROTOKOL EŞLERİ TAM KADRO
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu´nun verdiği iftar yemeğine Vali Sözer´in eşi Sema Sözer´in yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Muzaffer Baştopçu´nun eşi Hale Baştopçu, Cumhuriyet Başsavcısı  Hüseyin Canan´ın eşi Yıldız Canan, Adalet Komisyonu Başkanı Fazlı Aksoy´un eşi Ayşe Aksoy , Saraybahçe Belediye Başkanı Halil Vehbi Yenice nin eşi Nesrin Yenice, Bekirpaşa Belediye Başkanı Abdullah Köktürk´ün eşi Güler Köktürk, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Metin Yahşi´nin eşi Ayfer Yahşi, Valilik Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Birsen Kavcı, Müze Müdürü İlksen Özbay, Müftü Hikmet Kutlu´nun eşi Rabia Kutlu, Gelişim Müdürü Hatice Dirdik, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe´nin eşi Fatma Efe, İşadamları Hasan Saral´ın eşi Ayşegül Saral ile Mustafa Ekşi´nin eşi Kıymet Ekşi ile Nilgün Erciyes katıldı.

BAŞKAN DA KATILDI
Konuklarıyla yakından ilgilenen Bayan Karaosmanoğlu, iftar yemeğine katıldıkları için protokol eşlerine teşekkür etti. Hanımlar daha sonra hep birlikte oruç açtı. Yemeğin ardından sohbet eden hanımların samimi ortamına Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da katıldı. Protokol eşlerinin son derece zor bir görevi olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hakkınızı ödeyemeyiz. Bizler ev ve çocuklarla ilgili birçok sorumluluğumuzu sizin omuzlarınıza yüklemiş durumdayız. Bu konulardaki açığımızı sizler her zaman en iyi şekilde kapatıyorsunuz. Başta eşim olmak üzere tüm hanımlarımıza bu konuda teşekkür ederim” dedi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!