Bayan hokeycilerin Play-Off inadı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Bayanlar Buz Hokeyi Ligi`nde de Play-Off iddasını sürdürüyor

Türkiye Buz Hokeyi Süper Ligi´nde erkekler kategorisinde lider durumda bulunan Kocaeli  Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Bayanlar Buz Hokeyi Ligi´nde de Play-Off iddasını sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta ODTÜ ile golsüz berabere kalan Büyükşehirli bayanlar, ligin son maçında Ankara Milenyum´dan 1 puan alması halinde ilk 4 takım arasına kalacak. 

BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADIK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor son maçında kendi sahasında ligin iddalı takımlarından ODTÜ´yü konuk etti. Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Büyükşehirli bayan hokeyciler, oyuna hakim olmalarına rağmen galibiyeti getirecek golü bir türlü bulamadı. Golsüz biten maç sonunda puanını 7´ye yükselten Büyükşehir Kağıtspor, ligde 4 ncü sırada yer aldı.

PLAY-OFF İÇİN 1 PUAN YETERLİ

Bu yıl tecrübesiz kadrosuyla 6 takımdan oluşan Ankara temsilcileriyle başa baş mücadele veren Büyükşehir Kağıtspor Bayan Hokey Takımı, son maç öncesinde Play-Off iddasını sürdürüyor. Hafta sonu kendi sahasında ligde 5 nci durumda bulunan Ankara Milenyum Paten Kulübü ile karşılaşacak olan Büyükşehirli bayanlar, bu maçtan 1 puan aldığı taktirde Play-Off vizesi alabilecek. 

TECRÜBE KAZANDIK

Tecrübesiz bir kadroyla mücadele etmelerine rağmen Ankara takımlarına bir sürprizde bayanlar liginde yapmak istediklerine dikkat çeken Büyükşehir Kağıtspor antrenörü Tarık Göçmen, “Şu anda ligde 4 ncü sırada yer alıyoruz. Play-Off´a kalmak için son maçımızdan 1 puan almamız yeterli olacak. Ancak sahaya kazanmak için çıkacağız. Play-Off maçları ise ligin başındaki gibi olmayacak. Çünkü ilk maçlarda tecrübesiz olan oyuncularım, bu süre zarfından kendilerini bir hayli geliştirdi. Kocaeli´ne bayanlar liginde de kupa ve madalyalar kazandırmayı hedefliyoruz” dedi. 

Büyükşehir Kağıtspor : 0 – ODTÜ : 0

Salon: Kocaeli Olimpik Buz Sporları Tesisleri

Hakemler: Hasan Erol ***, Fatih Sarımert ***, Merve Sarımert ***

Büyükşehir Kağıtspor: Didem ****,  Tuğba ****, Cemre ****, Burçin ****, Simge ****, Makbule ****, Tuba ****, Banu ****, Alev ****, Didem Avdoğdu ****, Çağla ****, Eda ****,  Betül ****, Dilara ****, Sıla ****

ODTÜ :  Kübra ***, Işıl ***, Eda ***, Ayşe Nazar ***, Berrak ***, Karin ***,  Özlem ***, Ayça ***, Güneş ***, İnci ***,  Burcu ***, Sinem ***, Tuğçe ***, Betül ***, Burcu ***,  Simay ***, Zülal ***, Ayça D ***, Ayşe ***, Aysu ***, Hasra ***

Bizi;
sosyal medyada takip edin!