Battı çıktının yan yollarına iki teklif

Tünelin kuzey ve güneyinden geçecek yan yollarının yapımı için Büyükşehir ihaleye çıktı. D-100`ün Derince merkez geçişinde gerçekleştirilen tünel geçit çalışmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yan yolların yapımı için kolları sıvadı. Büyükşehir, “battı-çıktı” olarak da adlandırılan tünelin en önemli etaplarından biri olan çalışma için ihaleye çıktı.

Tünelin kuzey ve güneyinden geçecek yan yollarının yapımı için Büyükşehir ihaleye çıktı. D-100´ün Derince merkez geçişinde gerçekleştirilen tünel geçit çalışmasını sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yan yolların yapımı için kolları sıvadı. Büyükşehir, “battı-çıktı” olarak da adlandırılan tünelin en önemli etaplarından biri olan çalışma için ihaleye çıktı.



4 AYDA TAMAMLANACAK
Belediye Encümen Salonu´nda yapılan ihaleye iki firmadan teklif geldi. En düşük teklifi 4 milyon 421 milyon YTL ile Taşyapı firması verirken, Ayhanlar firması 5 milyon 217 bin YTL ile en yüksek teklifin sahibi firma oldu. “Derince Alt Geçit Kuzey-Güney Yan Toplama Yolları” çalışması, müteahhit firmaya yer tesliminden sonraki 4 ay içinde tamamlanacak.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!