Başkonsolos sporcumuzu kutladı

Strasburg Başkonsolosu Bekir Uysal, Halter Milli Takımı`nı konuk etti

Avrupa Halter Şampiyonası´nda ikinci olan Türk Bayan Halter Milli Takımı sporcuları ve yöneticileri, Türkiye´nin Strasburg Başkonsolosu Bekir Uysal tarafından kabul edildi. Uysal başarıyı kutlarken, Avrupa ikincisi olan Sibel Şimşek´ten gelecek yıl altın madalya beklediğini söyledi.

TEK TEK KUTLADI
Fransa´nın Strasburg kentinde verilen resepsiyona Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Hasan Akkuş,  Halter Federasyon Genel Sekreteri Recep Şahin, Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor´u temsilen kafilede bulunan Süleyman Durak ve Avrupa Halter Federasyonu Başkanı Baszanowski Waldemar katıldı. Avrupa´da Bayrağımızı büyük bir gururla temsil eden sporcuları ağırlamaktan büyük bir onur duyduğunu ifade eden Başkonsolos Bekir Uysal, hepsini tek tek kutladı.

BAŞKONSOLOSA PİŞMANİYE
Büyükşehir Kağıtspor´un Avrupa ikincisi olan sporcusu Sibel Şimşek, Strasburg Başkonsolosu Bekir Uysal´a Kocaeli´nin simgesi pişmaniye ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi´ni tanıtan yayınları verdi. Uzun zamandır pişmaniye yemediğini belirten Başkonsolos Uysal, Şimşek´e teşekkür etti. Daha sonra Başkonsolosluk bahçesinde verilen açık büfe Türk yemekleri, kafilede bulunan herkesi sevindirdi. Günlerdir Türk yemeklerine hasret kalan sporcular, keyifli bir gün geçirdi.

 

Bizi;
sosyal medyada takip edin!