Başkanlar değişimi inceledi

Karaosmanoğlu ve Pehlivan, Büyükşehir`in ilçede gerçekleştirdiği çalışmaları gezdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan, ilçede yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını birlikte inceledi. Gezi sırasında vatandaşlarla da sohbet eden başkanlar, ilçede büyük değişim yaşandığını vurguladı.

BAYRAM´DAN GENİŞ BİLGİ
İki başkan önce Gebze Belediyesi´nde İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Zinnur Büyükgöz, İSU Gebze Bölge Müdürü Mahmut Yanık ile belediye başkan yardımcıları ile belediye bürokratlarının katıldığı koordinasyon toplantısına katıldı. İlçede halen devam eden alt ve üst yapı çalışmalarının değerlendirildiği toplantıda, İSU Genel Müdürü Bayram kapsamlı bilgiler verdi. Bayram, 2006-2007 dönemi içinde Gebze´de 230 km uzunluğunda kanalizasyon, 130 km içme suyu, 45 km uzunluğunda yağmur suyu hattı, 2 adet atık su terfi merkezi ile terfi ve kolektör hattı inşaatlarını tamamlayacaklarını açıkladı.

DERELERİ GEZDİLER
Başkan Karaosmanoğlu ve Pehlivan, daha sonra beraberindekilerle birlikte inceleme gezilerine çıktı. Öğleden önce Atatürk, Sultan Orhan, Yenimahalle Fatih, İnönü Şehit Hamdi Pekçalışkan, İbrahimağa ve Gençlik Caddesi´nde yapılan üst yapı çalışmalarını inceleyen Başkanlar, öğleden sonraki denetimlerin büyük bölümünü ise dere ıslah çalışmalarına ayırdı. Başkanlar yapımı devam eden Çamaşır ve Eskihisar derelerini hat boyunca gezdi.

“KENTİ BÜTÜNÜYLE ELE ALDIK”
İnceleme yapılan caddelerde esnaflarla da sohbet eden Başkan Karaosmanoğlu ve Pehlivan, Gebze´nin her tarafında yoğun bir şekilde devam eden çalışmalarla kentin kısa sürede büyük bir değişim yaşayacağını, Gebze´nin çehresinin değişeceğini ifade etti. Ana arterlerde yapılan üstyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra Gebze´deki değişimin herkes tarafından görülebileceğini vurgulayan iki başkan, ilçede alt yapının sıfırdan yapıldığını kaydederek, vatandaşlardan altyapı çalışmalarında biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli´ni bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve Gebze´den Karamürsel´e, İzmit´ten Kandıra´ya ilin her bölgesine aynı önemi ve itinayı gösterdiklerini söyledi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!