Başkan´ın Lunasan keyfi

Karaosmanoğlu, Lunasan`ı gezip, hem eğlenenleri seyretti, hem sohbet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, fuar alanı içinde açılışı yapılan Lunasan´ı gezerek, gençlerin eğlencelerine ortak oldu. Onlarla sohbet eden Karaosmanoğlu, nasihatlerde bulundu.

GENÇLERE NASİHAT
Açılışı yapıldıktan sonra gençlerin akınına uğrayan Lunasan´ı ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, eğlenen gençleri seyredip, keyif aldı. Zaman zaman gençlerle sohbet eden Karaosmanoğlu, özellikle ülke geleceğinin onların elinde şekilleneceğini belirterek, “Bizler sizin için çalışıyoruz. Eğlenmek hakkınız. Ama ülkemizin gelecekte daha iyi yerlerde olması için eğitiminizi ihmal etmeyin. Bu ülke sizlerin eğitimli bireyler olarak yetişmesi ile gelişmiş ülkeler düzeyine yükselecektir” dedi.

SOSYAL HAYATA KATKI
Lunasan içinde bir süre gezen Karaosmanoğlu, sadece yatırımcı belediyecilik değil, sosyal belediyecilik adına da çalışma yaptıklarını dile getirdi. Kentin her köşesini adeta şantiyeye çevirdiklerini anlatan Karaosmanoğlu, “Bunlar kentimizin geleceğini şekillendirmek için yapılan çalışmalar. Bir de gençlerimizin sosyal yaşantısını canlandıran, kimsesizleri sokaktan kurtaran, tükenmiş umutları yeniden yeşerten çalışmalarımız var. Hedefimiz hem parmakla gösterilen bir kent oluşturmak, hem de insanımızın rahat ve huzur içinde bir yaşam sağlamasına destek olmak” şeklinde konuştu. Karaosmanoğlu, özellikle gençlerin ve çocukların ilgi odağı oldu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!