Başkan´ın anlamlı hassasiyeti

Başkan Karaosmanoğlu Gebze Devlet ve Fatih Devlet Hastanelerinde yatan hastaları ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze´deki temasları çerçevesinde hasta ziyaretlerinde bulundu. İlçenin Fatih ve Devlet Hastaneleri´nde tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkanı karşılarında gören vatandaşlar ziyaretin kendileri için büyük moral olduğunu söyledi.

İHTİYAÇLARINI ÖĞRENDİ
Başkan Karaosmanoğlu ziyaretine Gebze Devlet Hastanesi başladı. Hastane Başhekimi Ali Aydın ile birlikte tek tek hastaları ziyaret eden Karaosmanoğlu hasta yakınları ile de sohbet etti. Yardıma muhtaç olan  vatandaşlarla özel olarak ilgilenen Başkan Karaosmanoğlu, ihtiyaçlarını öğrendi.

HASTALAR İÇİN MORAL
Hasta ziyaretlerine büyük önem verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Hasta ziyaretlerimi, ne kadar yoğun olursam olayım bugüne kadar ihmal etmemeye çalıştım. İnsanlar, iyi ve kötü günlerinde dostlarını yanlarında görmek isterler. Bu bir manevi destektir. Hastaların en önemli ilaçlarından biri de moraldir. Biz de elimizden geldiğince hastalarımızı ziyaret ediyoruz” dedi.

BİLGİ ALDI
Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Fatih Devlet Hastanesi´ne de giderek buradaki hastaları ziyaret etti. Hastane Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Atakan Özkan ve Hastane Müdürü A. Selami Tatar´dan hastane hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu burada da hastalarla yakından ilgilendi. Başkan Karaosmanoğlu´na ziyaretleri sırasında Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Mehmet Ali Okur da eşlik etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!