Başkan´dan Yalova Belediyesi´ne ziyaret

Karaosmanoğlu, Kaymakam Sarıcan`ın cenaze töreni için gittiği Yalova`da Başkan H. Binicioğlu`nu ziyaret etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Kandıra Kaymakamı Mehmet Sarıcan´ın Yalova´da düzenlenen cenaze töreni öncesinde Yalova Belediye Başkanı Barbaros H. Binicioğlu´nun konuğu oldu. Yalova Belediye Başkanı H. Binicioğlu, acı bir gün dolayısı ile de olsa Başkan Karaosmanoğlu´nu Yalova´da görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Büyükşehir Genel Sekreter Münir  Karaloğlu, Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Başkan Yardımcısı Balamir Gündoğdu hazır bulundu.

SARICAN´I ANDILAR
Yalova Belediye Başkanı H. Binicioğlu, Başkan Karaosmanoğlu´nu Belediyeye gelişinde kapıda karşıladı. Ardından makama çıkan iki başkan burada Kandıra Kaymakamı merhum Mehmet Sarıcan´ın başarılı ve halk tarafından sevilen bir bürokrat olduğu üzerinde sohbet etti. Başkan Karaosmanoğlu, “Acımız büyük” derken Yalova Belediye Başkanı H. Binicioğlu da, “Kandıra Kaymakamımız artık Yalova´nın da bir evladı. Bu topraklarda huzur içinde uyuyacak. Allah Rahmet eylesin” dedi.

 

BAŞKANA ANLAMLI HEDİYE
İki başkan daha sonra Yalova Belediyesi´nden ayrılarak, Atatürk´ten Yalova´ya miras kalan tarihi Yürüyen Köşk´e geldi. Başkan H. Binicioğlu´ndan tarihi köşkle ilgili bilgi alan Başka Karaosmanoğlu, yapıya olan hayranlığını dile getirdi. Yalova Belediye Başkanı H. Binicioğlu ziyaret sırasında ayrıca Başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekilere Atatürk´ün kahve içtiği fincanın bir benzeri ile Yürüyen Köşk maketini hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!