Başkandan teşekkür mesajı

26 Aralık 2005 ile 22 Ocak 2006 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 26 günlük hac seyahatimiz sona ermiştir.

26 Aralık 2005 ile 22 Ocak 2006 tarihleri arasında gerçekleştirdiğimiz 26 günlük hac seyahatimiz sona ermiştir.

Seyahate başlamadan önce mesai arkadaşlarıma Kocaeli Büyükşehir Belediyesi`nin kurumsallaşmasını tamamladığını, biz yurt dışına çıktıktan sonra bu değişimi ortaya koyabileceklerini söylemiştik.

Memnuniyetle şunu ifade edebilirim ki, Kocaeli`nde olmadığımız süre içinde kurumun işleyişi açısından hiçbir olumsuzlukla karşılaşılmamış, bilakis arkadaşlarımın motivasyonu ve iş disiplinine olan bağlılıkları aynı heyecanla devam etmiştir.

Göreve geldiğimiz günden bugüne kurumsallaşma yolunda attığımız adımların meyvesini vermiş olduğunu görmek, bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir. Kurumsallaşmanın en önemli özelliği, işlerin kişiye bağlı değil sisteme bağlı olarak sürmesidir. Bunun en güzel örneğini de Kocaeli`nde bulunmadığımız süre içinde arkadaşlarımız ortaya koymuştur.

Bunu sağlayan başta meclis üyelerimiz, başkan vekilimiz, genel müdürlerimiz, genel sekreter yardımcılarımız, daire başkanlarımız, şube müdürlerimiz ve en son halkaya kadar emeğini Kocaeli halkı için harcayan tüm personelimize teşekkür ediyorum.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!