Başkandan Sivil Toplum Örgütlerine SEKA sunumu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, SEKA arazisi üzerinde uygulanacak olan proje ile ilgili olarak bu hafta Salı günü sivil toplum örgütlerine yönelik bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirecek.

SEKA Sosyal Tesisleri`nde ve saat 11.00`de başlayacak olan bilgilendirme toplantısına Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Yılmaz Kanbak, İzmit Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Zeytinci ve sivil toplum örgüt temsilcileri katılacak. Proje`nin tanıtımı ardından sunuma katılan sivil toplum örgütleri arazi üzerinde inceleme gezisi de yapacak.