Başkan`dan sendikacılara tesis sözü

Lastik-İş Sendikası`nın sosyal tesis sorununu çözeceğini söyledi

Lastik-İş Sendikası Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret ederek, sosyal tesis taleplerini iletti. Başkan Karaosmanoğlu, sendikacılara sosyal tesis sorununu çözeceğini söyledi.

LASTİK_İŞ`TEN  BAŞKANA ZİYARET
Üyelerinin büyük bölümünü İzmitli işçilerin oluşturduğu ve kısa adı Lastik-İş Sendikası olan Türkiye Petrol, Kimya ve Lastik Sanayii İşçileri Sendikası Genel Başkanı Abdullah Karacan, Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Sarı, Genel Sekreter Nuri Serim, Uzman Kemal Özkan ve Kocaeli Şube Başkanı Hasan Hüseyin Çakar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu`nu makamında ziyaret etti. İlişkilerini kurumsal aşamada en üst seviyede tutma arzusu taşıdıklarını belirten Genel Başkan Karacan, “Üyelerimizin beklentilerini ve İzmit halkına yapacağınız yatırımlarla ilgili taleplerimizi paylaşmak istedik. Bizlere karşı yürekli yaklaşımız taleplerimize cevap niteliği taşıdığına bizlerde yürekten inanıyoruz. Özellikle üyelerimizin sosyal tesis konusunda beklentileri de ön planda tutulmaktadır” dedi

BAŞKANDAN SÖZ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Ülkemiz ve kentimiz için petro-kimya ve lastik sektörü çok önem taşımaktadır. Özellikle çalışanları bu kentte yaşayan insanlardır. Emeğin temsilcisi olan sendikacılarımıza yönetim olarak her zaman destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Sektörde çalışanlar bizim arkadaşlarımız, dostlarımız, kentimizin insanları. Bizlerde sosyal tesis konusunda elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız. Proje hazırlığı yapalım. Yer tespitinde bulunalım ve en kısa süre içinde de sosyal tesise destek olalım” şeklinde konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!