Başkandan minik futbolculara sürpriz ziyaret

Karaosmanoğlu, Büyükşehir Kağıtsporlu minikleri antrenman yaparken görünce arabasını durdurdu ve sahaya girdi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor Futbol Okulu´nu geçtiğimiz günlerde ziyaret eden Başkan İbrahim Karaosmanoğlu, minik futbolcularla tek tek tokalaşarak çikolata verdi. Başkanı karşılarında gören futbolcular hayli mutlu oldu. 

 

 

 

 

BAŞKANDAN ÇİKOLATA
Gün içinde çeşitli açılış ve etkinliklere katılan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu etkinlikler arasında Yahya Kaptan bölgesine uğradığı anda Büyükşehir Kağıtspor Futbol Okulu´nu antrenman yaparken görünce hemen aracını durdurdu. Antrenmanı izleyen sporcu velileri ve antrenörler Başkan Karaosmanoğlu´nu karşılarında görünce hem şaşırdı hem de mutlu oldu. Başkanı saha kenarında gören futbolcular da şaşkınlıklarını gizleyemedi. Antrenmanı yöneten antrenör Hüseyin Gülister´in komutuyla başkan Karaosmanoğlu´nun önünde sıra olan minik sporcular tek tek başkanla tokalaştı. Başkan Karaosmanoğlu da minik sporcuların hepsine çikolata armağan etti. 

 

MİNİKLERİ İZLEDİ
Daha sonra saha dışına çıkan Başkan Karaosmanoğlu bir yandan antrenmanı izlerken diğer yandan da velilerle sohbet etti. Minik sporcuların sahada verdikleri mücadeleyi büyük bir keyifle izleyen Başkan Karaosmanoğlu, antrenörler Hüseyin Gülister, Zafer Yavuz ve Hasan Karaosmanoğlu´ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Minik sporcuların çalışma ortamlarını beğendiğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimiz için her türlü desteğe hazırız” diye konuştu.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!