Başkan`dan Kocaelispor`a moral

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, tesisleri ziyaret etti.

Süper Lige yükselme yolunda ilerleyen Kocaelispor`a destek vermek amacıyla, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu dün akşam tesisleri ziyaret etti. Yöneticiler ve futbolcularla sohbet eden Karaosmanoğlu, “Süper lige çıkmak hepimizin itibarını artırır” dedi.

KENTİMİZ SÜPER LİGİ HAK EDİYOR
Kocaelispor Kulüp Başkanı İbrahim Saral, yöneticiler ve futbolcularla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, yerel yönetim olarak kulübün yanında olduklarını söyledi. Kocaelispor`un süper lige çıkmasıyla birlikte, hem futbolcuların, hem teknik heyetin hem de tüm kentin kalitesinin artacağına dikkat çeken Karaosmanoğlu, “Süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyen takımımıza güveniyoruz. Kentimiz şampiyonluk havasını derinden solumaya başladı. Önümüzde çok önemli 8 maçımız var. Enerjiye ihtiyacınız olduğunu düşünerek sizlere baklava getirdik. Bu enerjinizi sinerjiye dönüştürün ve kentimizin hak ettiği süper lige Kocaelispor`umuzu taşıyın” dedi. Karaosmanoğlu`na ziyaretinde Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ile,  Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Şişman, eşlik etti.

TATLILARI ELLERİYLE YEDİRDİ
Kocaelispor Yönetim Kurulu Futbol Şube Sorumlusu Medet Yıldız`ın da doğum günü olduğunu öğrenen başkan Karaosmanoğlu, Medet Yıldız için hazırlanan pastayı keserek, Medet Yıldız, İbrahim Saral, Bahri Kaya ve kaptan Engin Öztonga`ya kendi elleriyle pastadan yedirdi. Daha sonra yanına gelen futbolculara tek tek tatlıları yediren Karaosmanoğlu, kulübe fahri üye oldu.

Kocaelispor`a 50 bin üye hedefiyle fahri üyelik çalışmalarını yürüten Kocaelispor Yönetim Kurulu üyesi Selçuk Uztürk, Başkan Karaosmanoğlu`na çalışmalar hakkında bilgi verdi. Kocaelispor`da iki dönem yöneticilik yapan ve halen Kocaelispor kongre üyesi olan Karaosmanoğlu`na Kulüp Başkanı İbrahim Saral, “Büyük Taraftar” teşekkür belgesi vererek Kocaelispor kravatı hediye etti.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!