Başkandan Gebze çıkarması

İZAYDAŞ Genel Müdürü Recep Bilal Şengün, Gebze Belediye Başkanı İbrahim Pehlivan ve çok sayıda yönetici eşlik etti.

ÇÖPLÜĞE YENİ YER
İlk olarak eski adı Çakal Deresi olan bölgeye giden başkan Karaosmanoğlu ve beraberindekiler, daha sonra Büyükşehir Belediyesi`ne devri yapılan İSKİ`ye ait eski pompa istasyonu, Mudurnu Tepesi`ndeki su deposu, Gebze Belediyesi`nin kurban kesimi için tahsis edeceği yer, İSU Gebze Şubesi, SSK Kavşağı ve Gebze çöplüğünde incelemelerde bulundu. Karaosmanoğlu, özellikle Gebze çöplüğünün rehabilite edilip başka yere taşınmasıyla ilgili yer tahsisi konusunda araştırma yapılmasını istedi.

EN KISA SÜREDE ÇÖZÜLECEK
Gaziler, Mevlana ve Cumhuriyet Mahallesi`nde ise halkla bir araya gelen, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinleyen başkan Karaosmanoğlu, ilçedeki sorunların en kısa sürede çözmek için gayret sarf edeceklerini vurguladı. Alt yapıya büyük önem vereceklerinin altını çizen Karaosmanoğlu, ilk iş olarak daha önce İSKİ`ye ait olan istasyonun onarılacağını, yer yer soruna neden olan Mudurnu Su Deposu`ndaki arızanın da giderileceğini kaydetti.

DİLOVASI OSB
Başkan Karaosmanoğlu, öğleden sonra ise Gebze Kaymakamı Mehmet Emin Avcı ve Gebze Ticaret Odası Başkanı İbrahim Başaran`ı makamlarında ziyaret etti. Karaosmanoğlu`nun ilçedeki son durağı Dilovası oldu. Başkan ve beraberindekiler, belde sakinlerinin tepki gösterdiği organize sanayi bölgesi alanında incelemelerde bulundu, vatandaşları ve yetkilileri dinledi.