Başkan´dan dostluk yemeği

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, verdiği dostluk yemeğinde, AK Parti´den milletvekilliği adaylığına müracaat edenleri, tanışma ve kaynaşma yemeğinde buluşturdu. Yemeğe katılan Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, “Bu bir hizmet yarışıdır” mesajı verdi.

HERKES KATILDI
Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu´nun SEKA Park Oteli´nde verdiği yemeğe, AK Parti´den milletvekili aday adayı olan 41 kişi ile birlikte, Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AK Parti İl Başkan Vekili Necdet Eksen, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yusuf ve yöneticiler katıldı. Samimi bir dostluk havasında geçen yemekte, siyasi sohbetler ağırlıktaydı. Dostluk ve kaynaşma yemeğinde, listeye giremeyenler, dargın ve kırgın olmadıklarını belirtirken, listeye girmiş gibi çalışacaklarını dile getirdi.

PEPE´DEN BİRLİK MESAJI
Çevre ve Osman Bakanı Osman Pepe, siyasetin bir hizmet yarışı olduğunu dile getirdi. Siyasetin gönül fedakarlık isteyen bir iş olduğunu belirten Bakan Pepe, “Bu hizmet yarışında görev almak isteyen arkadaşlarımızın sayısının yüksek olması bizleri sevindiriyor. Bugün listeye girenlere, nöbet sırası gelmiş olanlardır. Bu nöbette yarın diğer arkadaşlarımıza sıra gelecektir. Listeye giren ve giremeyenlerin el ele, omuz omuza çalışması, birlik ve beraberlik içinde olması, siyasette olması gereken tablodur” dedi.