Başkandan çıkarma

Halktan aldığı belediye başkanlığı görevini halkın içinde sürdürmeyi tercih eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bu çerçevede ilde ayak basmadık yer bırakmıyor.

“BİZ VATANDAŞA GİDECEĞİZ”
Başkan Karaosmanoğlu geçen hafta içinde bir gün arayla Derince ilçesi ile Dilovası beldesinde çeşitli incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, hizmet görmek için vatandaşın başkanın makamına gelme döneminin geride kaldığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, hizmet üretmesi gereken kişilerin sürekli olarak vatandaşı takip etmesinin şart olduğunu ifade etti.

İLK DURAK DERİNCE
Başkan Karaosmanoğlu ziyaretinin ilk durağı olan Derince ilçesini Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut, AK Parti Derince İlçe Başkanı Adnan Balcı, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Işık ve Derince Mahalle Muhtarlarını yanına alarak gerçekleştirdi. İlçenin cadde ve sokaklarını gezen Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaları yerinde inceleme imkanı yakaladı. Derince`nin uzun yıllardır ihmal edildiğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi tarafından bir süredir alt ve üst yapı çalışma programına dahil edilen Öğretmenler ve Yenikent Mustafa Kemal Caddesi`ni gezdi. Temizel ve Turan Sokak`taki çalışmaları da inceleyen Başkan Karaosmanoğlu`na, vatandaşlar çalışmalardan dolayı teşekkürlerini iletti.

BAŞKAN DİLOVASI`NDA
Başkan Karaosmanoğlu ertesi gün de Dilovası Belediye Başkanı Musa Kahraman`la birlikte beldede gerçekleştirilen alt yapı çalışmalarını inceledi. Karaosmanoğlu beldenin kronik alt yapı sorununa Büyükşehir Belediyesi`nin büyük bir kararlılıkla yaklaştığını ve bu yönde ciddi bir çalışma başlattığını söyledi. Başkan ayrıca beldenin dere ıslah çalışmalarına da büyük önem verdiklerini söyledi.

DİLOVASI-TAVŞANCIL YOLU
İncelemeler sırasında Dilovası Belediye Başkanı Kahraman, Başkan Karaosmanoğlu`na Dilovası ile Tavşancıl beldelerini birbirine bağlayacak olan 4 kilometrelik yolu gösterdi. Tavşancıl Belediye Başkanı Eşref Öner`in de hazır bulunduğu incelemelerde Başkan Karaosmanoğlu, yolla ilgili fizibilite çalışmasının yapılması için ilgili birimlere talimat verdi.