Başkan´dan anlamlı teşekkür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi`nin en önemli sosyal çalışmalarından olan Süt Projesi`nde emeği geçenlere teşekkür yemeği verdi. Antikkapı Restaurant`ta düzenlen yemekte konuşan Başkan Karaosmanoğlu proje için çalışanların insanlık adına son derece önemli bir görev yaptığını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediyesi´nin en önemli sosyal çalışmalarından olan Süt Projesi´nde emeği geçenlere teşekkür yemeği verdi. Antikkapı Restaurant´ta düzenlenen yemekte konuşan Başkan Karaosmanoğlu proje için çalışanların insanlık adına son derece önemli bir görev yaptığını söyledi. Başkan Karaosmanoğlu, “Projenin bu denli başarılı olmasında sizlerin büyük emeği var. Hepinize bu projeden yararlanan anne ve bebekler adına teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Karaosmanoğlu, proje sayesinde bugüne kadar 20 bin aileye süt yardımında bulunulduğunu kaydetti.

BAŞKAN UNUTMADI
Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, anne ve bebeklere yönelik gerçekleştirilen Süt Kampanyası´nda emeği geçenleri unutmadı. Proje kapsamında çalışan ebe hemşireden, doktora ve sütü satan market sahibine kadar herkesin biraraya geldiği yemeğe kampanyanın mimarı Dr. İbrahim Kahraman da katıldı. Yemekte ayrıca Genel Sekreter Yardımcısı Gülser  Ustaoğlu, İl Sağlık Müdürü Hasan Aydınlık, ve Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Osman Poyraz da hazır bulundu.

HİZMET ARKADAŞLARIMSINIZ 
Süt Kampanyası´nın başarısı nedeniyle Türkiye´ye örnek olduğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, projede çalışanlara “Hizmet arkadaşlarım” şeklinde seslendi. Yoksulluğun en çok çocukları etkilendiğine dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, “Bu anlamlı projemiz de Yoksulluğun Çocuklar üzerine etkisi konulu seminerimizin sonucunda çıkmıştır. Panel büyük bir sonuç verdi ve bu kampanya ortaya çıktı. Projenin hayata geçmesinde emeği olan başta Dr. İbrahim Kahraman olmak üzere hepinize teşekkür ederim” dedi.

20 BİN KİŞİYE SÜT
Başkan Karaosmanoğlu, yaklaşık 15 ay önce hayata geçen proje ile bugüne kadar 20 bin kişiye süt yardımı yapıldığını ifade etti. Projenin ilk başta yoksul aileleri hedeflendiğini söyleyen Karaosmanoğlu, “Ancak daha sonra bu uygulamayı serbest bıraktık. Şuanda zengin fakir herkes bu kampanyadan yararlanabiliyor” dedi.
Konuşmanın ardından Başkan Karaosmanoğlu kampanyada emeği geçen personele teşekkür plaketi verdi.

Bizi;
sosyal medyada takip edin!